Eşi benzeri yok
Sörloth'un başarısı ülkesinde de gündem olmaya devam ediyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Mart 2020 06:50
Sörloth'un başarısı ülkesinde de gündem olmaya devam ediyor. Norveç medyasından Nettavisen. no, 24 yaşındaki golcünün bu sezon tüm kulvarlarda Trabzonspor forması ile 25 gol attığını hatırlatarak, "Sörloth için rüya sezonu hiç bitmeyecek. Trabzonspor'a kiralık olarak giden golcü oyuncu, Türkiye Kupası yarı finalinde de golünü attı. Türkiye'de eşi benzeri yok" yorumu yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Scout ekibi tarafından takip edilen ve hakkında tam not verilen 20 yaşındaki Ganalı sol kanat Joseph Opoku için ilk temas kuruldu. -
Trabzonspor, yeni sezonun kadro yapılanması doğrultusunda Flamengo forması giyen genç yetenek Ryan Roberto için temaslarını yoğunlaştırdı. Bordo-mavililerin, Brezilya temsilcisine 6 milyon euroluk resmi bir teklif ilettiği belirtildi. İşte detaylar... -
Trabzonspor, 24 yaşındaki sol kanat için Atalanta ile temaslara başladı. İtalya basını: Beşiktaş, El Bilal Toure'nin opsiyonunu kullanmadı. Trabzonspor, tecrübeli futbolcu için hemen devreye girdi. Bu transfer 13 milyon euro'ya bitebilir.