Dedeoğlu unutulmadı
Trabzonspor'da kulübün kurucu başkanlarından Rıfat Dedeoğlu, ölümünün 15. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kurucu başkanlarımızdan Rıfat Dedeoğlu'nu bir kez daha saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadesine yer verildi.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Kasım 2019, 07:50
Kulübün kurucu başkanlarından Rıfat Dedeoğlu ölümünün 15. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Törene Dedeoğlu'nun ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar yönetici Lokman Sadıklar ve taraftarlar katıldı. Rıfat Dedeoğlu dualarla anıldı.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan fırtınası başladı! A Grubu ilk maçında, Trabzonspor sahasında Alanyaspor’u ağırlıyor. Ligdeki yükselen formunu kupaya da taşımak isteyen bordo-mavililer, taraftarının önünde galibiyete uzanarak hem moral depolamayı hem de 10. kupa hedefine güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Öte yandan, Fatih Tekke yönetimindeki Fırtına, 7 eksikle zorlu bir mücadelede galibiyet arıyor. Son iki sezondur finalin kapısından dönen Karadeniz ekibi, galibiyetle başlamak ve bu sezon kupayı almak istiyor. -
Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldiği mücadelede dikkat çeken bir pozisyon yaşandı. Bordo-mavili ekipte Danylo Sikan'ın çektiği şut, üst direğe takıldı. İşte o anlar... -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’ndaki ilk maçında Alanyaspor’u ağırlayacak Trabzonspor’da teknik direktör Fatih Tekke, mücadele öncesi yaptığı açıklamalarda takımın gidişatına ve yaşanan sakatlıklara değindi. İşte Tekke'nin açıklamaları... (TS spor haberleri)