Resmi açıklama! Süper Lig maçları ertelenecek mi?
Çin'in Wuhan kentinden dünyaya yayılan koronavirüs, Avrupa'da tüm sosyal aktiviteleri durdururken, Türkiye'de de futbol müsabakalarının seyircisiz oynanma kararının alınmasına sebep olmuştu. Bu kararın ardından maçların iptal edileceği yönündeki iddialar güçlük kazanırken, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, "Süper Lig maçlarının ertelenmesi söz konusu değildir" dedi.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 13 Mart 2020, 17:30
- Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 17:45
Ve Türkiye Futbol Federasyonu son kararı açıkladı... Tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs, Süper Lig'de de maçların seyircisiz oynanmasına sebep olmuştu.
Alınan bu kararın ardından 'Süper Lig'de de maçlar ertelenecek' iddiaları yazılı basında ortaya çıkarken, Türkiye Futbol Federasyonu konu ile ilgili resmi açıklama yaptı.
NTV'nin haberine göre TFF 1. Başkan Vekili Servet yardımcı, "Süper Lig maçlarının ertelenmesi söz konusu değildir" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Yardımcı Antrenör Zeki Murat Göle “Oyuncularımızı tebrik ederim. Müthiş oynadılar” diye konuştu -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Norveç temsilcisi Brann'ı deplasmanda 4-0 yenen Fenerbahçe, puanını 11'e yükseltirken sıralamada da ilk 16 arasına girdi. Fotomaç Gazetesi yazarları, Brann-fenerbahçe maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberleri) -
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü öne sürülen futbolda bahis ve şike soruşturması kapsamında, Galatasaraylı futbolcular Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı hakkında inceleme başlatıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Başsavcılık söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı.