Hakan Çalhanoğlu: İtalya'da böyle bir şey görmedim tüylerim diken diken oldu!
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A Milli Takım'ımız Bulgaristan'ı 2-0 mağlup etti. Milli Takım'da kaptan Hakan Çalhanoğlu mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
- A Milli Futbol Takımı Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Kasım 2025 22:26
- Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2025 22:35
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A Milli Takım'ımız Bulgaristan'ı 2-0 mağlup etti.
Takım kaptanımız, Hakan Çalhanoğlu galibiyetin ardından Bursa'daki atmosfer hakkında konuştu ve taraftara teşekkür etti.
İŞTE HAKAN'IN SÖZLERİ;
"Bursa taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Ben bunu İtalya'da görmedim. Kurtlar Vadisi müziğindeki görüntüde tüylerim diken diken oldu."
İSPANYA MAÇI HAKKINDA
"Sarı kart mevzusu var. Bunu hocamızla değerlendireceğiz. Play-off maçlarında yer almak istediğimiz için risk almamak lazım. Değerlendirmeyi yapacağız. Her ağır mağlubiyet insanı daha da hırslı yapar. Biz de bunu gösteriyoruz. İspanya'nın favori olduğunu biliyorduk zaten ama denedik." ifadelerini kullandı.
HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN BAHSETTİĞİ O ANLAR
DİĞER HABERLER
-
2026 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek A Milli Takımı’nın 35 kişilik geniş kadrosu açıklandı. Kadro kupa döneminde 26 kişiye indirilecek. -
A Milli Takımımız, FIFA 2026 Dünya Kupası'nda boy gösterecek. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın bu turnuvadaki kadro tercihi büyük merak konusu haline gelirken dikkat çeken haber geldi. Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası geniş kadrosu açıklandı. -
Milli futbolcu Kenan Yıldız, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca yayımlanan "Ayın Tarihi" dergisine konuştu. 21 yaşındaki ay yıldızlı futbolcu, "Ülkemi çok seviyorum ve elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Milli takıma gelirsek, en büyük hayalim Dünya Kupası'nda iyi bir sonuç elde etmek" dedi.