Cengiz Ünder asist yaptı Leicester farklı kazandı | Leeds United 1-4 Leicester City | MAÇ SONUCU
İngiltere Premier Lig'in 7. hafta kapanış maçında Leicester City deplasmanda Leeds United ile karşı karşıya geldi. Elland Road'da oynanan zorlu mücadele konuk takımın 4-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Leicester City'nin 3. golünde Jamie Vardy'e asisti yapan isim oldu.
- İngiltere Premier Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Kasım 2020 10:40
- Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020 08:48
İngiltere Premier Lig'de 7. hafta Leeds United - Leicester City maçıyla sona erdi. Elland Road'da oynanan zorlu karşılaşma Brendan Rodgers'ın öğrencilerinin 4-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
Leicester City'ye galibiyeti getiren goller Harvey Barnes, Youri Tielemans (2) ve Jamie Vardy'den geldi.
Leeds United'ın tek sayısını ise Stuart Dallas kaydetti.
CENGİZ ÜNDER'DEN ASİST
Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, 71. dakikada oyuna girerken, 5 dakika sonra Leicester City'nin 3. golünde Jamie Vardy'e asist yapan isim oldu.
LECESTER 2. SIRAYA YÜKSELDİ
Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in formasını giydiği Leicester City bu sonuçla puanını 15'e çıkardı ve ligin ikinci sırasına yğkseldi.
Leeds United ise 10 puanda kaldı.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig'in son haftasında Brentford ile 1-1 berabere kalan Liverpool, sezonu 5. sırada tamamladı ve UEFA Şampiyonlar Ligi biletini kaptı. -
İngiltere Premier Lig'in son haftasında West Ham United, Tottenham'ın Everton'a karşı kazanması sebebiyle küme düşen son takım oldu. -
İngiltere Premier Lig'in son haftasında Manchester City, sahasında Aston Villa'yı 2-1 mağlup oldu. Etihad Stadyumu'nda sezon sonunda takıma veda eden isimler nedeniyle duygusal anlar yaşandı. İşte detaylar...