Soner Bursa’da
2. Lig Kırmızı Grup lideri Bursaspor, Süper Lig’de Samsun’da oynayan Soner Aydoğdu’yla her konuda anlaşmaya vardı
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ocak 2026, 06:50
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta liderlik koltuğunda oturan ve 1. Lig'e yükselme planları yapan Bursaspor, ara transfer dönemine hızlı girdi. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig ekibi Samsunspor'da oynayan Soner Aydoğdu ile anlaştı. Enes Çelik yönetimi, 34 yaşındaki orta saha Soner Aydoğdu ve kulübü Samsunspor'la prensip anlaşmasına vardı. Yeşil-beyazlı ekibin, tecrübeli futbolcu ile el sıkıştığı öğrenildi.
KAMPA KATILACAK
Soner'in Samsunspor'un Fenerbahçe ile 6 Ocak'ta oynayacağı Süper Kupa maçından sonra Timsah'ın Antalya kampına katılacağı bildirildi. 8 numara ve 10 numara oynayan Soner, resmi imzaların atılmasından sonra Bursaspor'un 5. transferi olacak. Soner, bu sezon Samsunspor'da 8 Süper Lig, 7 Avrupa ve 1 de Türkiye Kupası maçında oynayıp rakip filelere bir gol bıraktı.
DİĞER HABERLER
-
2. Lig Kırmızı Grup lideri Bursaspor’da Başkan Enes Çelik, bir kanat bir de 10 numara transferini de tamamladıklarının müjdesini verdi -
2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altınordu'da 3 oyuncuyla daha yollar ayrıldı. İlk devre bitmeden Uğur Çetinkaya, Alper Emir Aksoy ve Fırat Başkaya ile vedalaşan kırmızı-lacivertlilerde, devre arasında yolların ayrıldığı isimlere; Arda Mutlu ve İsmail Kayalı'dan sonra İzlem Anıl Balakkız, Aygün Özışıkyıldız ve Fatih Arslan da eklendi. -
Bursaspor, Adana Demirspor forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Salih Kavrazlı'yı kadrosuna kattı. Adana ekibinde 14 maçta oynayan Salih, 8 gol ve 1 asist üretti. Yeşil-beyazlılar, Samsunspor'un 35 yaşındaki tecrübeli orta sahası Soner Aydoğdu ile de kısa bir süre içinde imza atacak.