Onyekuru'da şok iddia! Onun kadar para almış
Galatasaray'daki kiralık sözleşmesi sona erdiği için kulübü Monaco'ya dönen Henry Onyekuru ile ilgili çarpıcı bir iddia öne sürüldü. Sarı-kırmızılı takımın, menajere neredeyse Nijeryalı oyuncuya ödediği kadar para verdiği kaydedildi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Ağustos 2020 09:54
Devre arasında Galatasaray'ın Monaco'dan kiraladığı ve ligin bitimine 5 hafta kala sözleşmesi bittiği için takımına geri dönen Onyekuru ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
Ajansspor'da yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulübün Nijeryalı oyuncuya 6 aylık net ücret 650 bin Euro; menajeri William D'Avila'ya ise net 475 bin Euro ödediği kaydedildi.
95 bin Euro'dan 5 eşit takside bölünen menajer ödemesi oyuncunun ücretinin yüzde 73'üne denk geliyor. Genel uygulamada menajerler yüzde 10 alırken, bu transferde D'Avila'nın kazandığının ise 7 katını bulduğu ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Ve Galatasaray'ın orta saha transferini bitirmek için harekete geçtiği ve öğrenildi. İşte adı daha önce Aslan ile anılmamış o futbolcu ve detaylar... -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Galatasaray'da çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Yaz transfer dönemindeki ilk hamlesini Jhon Duran ile yapmaya hazırlanan sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin bir eski yıldızı için daha devreye girdiği ve görüşmelere başladığı öğrenildi. İşte o isim ve gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Portekiz Kadın Milli Takımı'nın deneyimli kalecisi Patricia Morais'ı kadrosuna kattı.