Galatasaray Kulübü'nden flaş play-off yanıtı! Eşref Hamamcıoğlu...
Galatasaray Kulübü, divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı play-off önerisi ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Mayıs 2020, 15:48
- Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2020, 16:12
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı play-off önerisinin ardından sarı-kırmızılı kulüpten flaş bir açıklama geldi.
KULÜBÜN RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun görev, yetki ve sorumluluğundaki konular hakkında kulübümüzü temsilen sadece Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve bu konuda yetkilendirilmiş yönetim kurulu üyeleri açıklamalarda bulunabilir.
Bunların dışında yapılan açıklama ve görüşler kişilerin şahsi görüşleri olup, kulübümüzü bağlamaz.
Bu kapsamda Galatasaray Spor Kulübü adına yetkili ve sorumlu kişiler dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine sunarız.
Diğer taraftan, Futbol A Takımımız Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerin oynanması yönünde almış olduğu karar doğrultusunda antrenmanlara devam etmektedir.
EŞREF HAMAMCIOĞLU NE DEMİŞTİ?
Liglerin 12 Haziran'da başlatılacak olmasına tepki gösteren Galatasaray Eşref Hamamcıoğlu, Süper Lig'in tamamlanması konusunda zaman zaman farklı senaryoların da konuşulduğunu anlatarak, şu ifadeleri kullanmıştı:
"Bunlardan biri 'Beyaz Lig' yapmak. Yani ligi bu sene oynanmamış kabul etmek. Bu da spor ruhu açısından büyük adaletsizlik olur diye düşünüyorum. Çünkü yıl boyunca başarı için mücadele etmiş sporcularımız var. Fikirlerine çok değer verdiğim kulüp üyelerimiz, dostlarımızla konuştuğumda belki ilk 4 sırada yer alan takımlar arasında bir play-off yapmak olabilir. Çünkü puan sıralamasına bakınca şampiyon olma olasılığı olan 4 kulüp var. Bunlar arasında play-off yapılabilir. 12 Haziran'da değil de daha ileriki bir tarihte olabilir. Ligden de düşme kalksın ve seneye de lig 20 takımla oynansın.".
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yerli harekatı başladı. Sağ bek ve orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı kırmızılılar Taha Şahin ve Umut Tohumcu'yu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. İşte Cimbom'un transfer planı... | GALATASARAY HABERLERİ -
Ara transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray sürpriz bir isme kancayı taktı. Orta saha rotasyonunu genişletmek isteyen sarı kırmızılılar aradığı ismi Premier Lig'de buldu. Okan Buruk'un o ismin transferine sıcak baktığı kaydedildi. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Galatasaray'dan yaz transfer döneminde ayrılan ve sarı-kırmızılıların ardından emeklilik kariyeri alan Dries Mertens sarı-kırmızılılarda çok büyük başarılara imza atmıştı. Cimbom'da son olarak Teknik Direktör Okan Buruk takımında Belçikalı yıldızı aratmayacak ismi bulmanın mutluluğunu yaşıyor. İşte detaylar...