Ve Melo geri döndü
Hafta sonu Süper Lig'de Trabzonspor'la karşılaşacak olan Galatasaray'a, Brezilyalı yıldız Felipe Melo'dan müjdeli haber geldi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 13 Nisan 2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015 21:57
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde pas çalışması yapan futbolcuların daha sonra taktik çalıştığı bildirildi.
Sarı-kırmızılı takımda bel fıtığı ameliyatı nedeniyle uzun süredir tedavi olan Felipe Melo'nun saha adaptasyon çalışmalarının ardından takım çalışmalarına katıldığı belirtildi.
50 gün aradan sonra sarı kırmızılı takımla çalışan Melo, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından yeterli görüldüğü taktirde hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçının kadrosuna alınacak.
Wesley Sneijder'in günü tedaviyle geçirdiği, Burak Yılmaz'ın ise tedavisinin ardından bir dizi saha içi test çalışması yaptığı kaydedildi.
Sinan Gümüş'ün ise antrenmanın tamamında takımla çalıştığı duyuruldu.
Bu arada Blerim Dzemaili ile takımın performans uzmanı Serkan Salman'ın doğum günleri kesilen pastalarla kutlandı.
Galatasaray, Manisaspor maçı için yarın akşam saatlerinde uçakla İzmir'e hareket edecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Cimbom'un son olarak Brezilyalı o yıldızın transferi için devreye girdiği öğrenildi. İşte sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran habere dair tüm detaylar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de üst üste 4. şampiyonluğu için gün sayan Galatasaray ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Brezilya basını, sarı-kırmızılıların yıldız ismine talip olan iki takımı açıkladı. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Trendyol Süper Lig devlerinden Galatasaray ve Trabzonspor'da transferde oldukça flaş bir gelişme yaşandı. İki takımın da Erzurumspor FK formasını terleten o futbolcu ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Dikkat çeken haberi Belçika basını duyurdu. İşte tüm detaylar...