Merih Demiral, Al Ahli ile söleşmesini uzattı!
Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen milli yıldız Merih Demiral, sezon bitiminde sona erecek olan sözleşmesini uzattı.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Aralık 2025, 19:33
- Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2025, 19:35
2023 yılında bu yana Al Ahli'de forma giyen milli stoper Merih Demiral yeni sözleşme imzaladı.
Suudi ekibi, milli yıldızın sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattığını açıkladı.
ADI FENERBAHÇE İLE ANILMIŞTI
Merih Demiral'ın ismi devre arası transfer dönemi için Fenerbahçe ve Avrupa'dan bazı takımlarla anılmıştı.
Bu sezon Suudi ekibiyle 16 maçta forma giyen 27 yaşındaki stoper, 1 gollük performans sergiledi.
DİĞER HABERLER
-
Portekiz Süper Ligi'nin 21. haftasında Benfica sahasında FC Alverca'yı ağırladı. Ev sahibi ekip mücadeleyi 2-1 kazandı. İşte maçın detayları... -
Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga), İtalya (Serie A), Almanya (Bundesliga) ve Fransa'daki (Ligue 1) maçlara hafta sonu devam edildi. İşte detaylar... -
9 Şubat Pazartesi bugün hangi maçlar var, hangi kanalda? Futbol tutkunları yeni haftaya maç heyecanıyla giriyor. “Bugün maç var mı?”, “Canlı yayınlanan maçlar hangileri?” ve “Maç saat kaçta başlıyor?” gibi sorular arama motorlarında sıkça araştırılıyor.