Her maç final
Skriniar: “Her maç bizim için artık bir final. Her maçı başka bir stratejimiz olmadan sadece kazanmak için oynamamız gerekiyor”
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Nisan 2025, 06:50
Fenerbahçe'nin Slovak stoperi Milan Skriniar, sarı- lacivertli kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu: "Burada olduğum için çok mutluyum. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. İlk geldiğim andan itibaren hem kulüp bünyesinde olan insanların bana yaklaşımı hem de taraftarlarımızın bana gösterdiği sevgi ve destekten dolayı çok mutluyum. Buraya gelmeden önce hocamızla konuşmuştum. Takımıma ve takım arkadaşlarıma yardım etmek amacıyla geldim. Benim için en önemlisi kulüp olarak, takım olarak gelişebilmektir. Şu anda da bunun gerçekleştiğini düşünüyorum. Ama her zaman daha iyi olabiliriz. Her maç bizim için artık bir final. Her maçı başka bir stratejimiz olmadan sadece kazanmak için oynamamız gerekiyor. Önümüzdeki maçta da bu şekilde olacak. 8 tane final maçımız var. Bunları oynayıp sezon sonunda ne olacağını göreceğiz."
FORMANIN HİKAYESİ YOK
Milan Skriniar, "Forma numaramın arkasında büyük bir hikâye yok. Kariyerim boyunca 37 numarayı kullandım forma numarası olarak çünkü favori numaram bu. Martin Skrtel de yıllarca burada bu numarayı kullandı. Başarılı yıllar geçirdi. Ben de bu numarayla devam etmek istedim" şeklinde konuştu.
HEDEF GALİBİYETTİ BAŞARDIK
Skriniar, "O maçta ilk yarıda da genel olarak iyi bir maç çıkarttık. İlk yarıda da iyi oynadık, pozisyonlar ürettik ama ilk yarının sonunda şanssız bir gol yedik. Bu futbolun bir parçası. Futbol böyle bir oyun. Bizim için en önemlisi ikinci yarıda göstermiş olduğumuz reaksiyondu. 4 tane harika gol attık. Hedefimiz galibiyetti. Bunu da başardık" dedi.
TARAFTAR HARİKA
Fenerbahçe taraftarının harika olduğunu belirten Skriniar, "İlk günden beri desteklerini ve sevgilerini hissediyorum. Bunu hissetmek benim için çok önemli. Gerçekten harikalar. Her maçta takıma en iyi şekilde yardım ediyorlar. Aynı zamanda sosyal medyadan da destek mesajları gönderiyorlar. Bu, herkes için çok önemli. Bu desteği hissetmek çok önemli. Ben de bunu hissediyorum" dedi.
ZAMANI GELİNCE KONUŞACAĞIZ
Fenerbahçe'de kalmak istediğinin sinyallerini veren Skriniar, "Doğru zaman, uygun zaman geldiği zaman Sportif Direktörümüz ve Başkanımızla bu konuları muhakkak konuşacağız bir çözüm bulmak için. Ben sezon sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım. Zamanı geldiğinde geleceğim hakkında konuşacağız" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Joey Veerman ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak futbolcunun kulübü PSV'den sarı-lacivertlilere transferde flaş bir talep geldi. İşte haberin detayları... -
Fenerbahçe'de transfer harekatı tüm hızıyla devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerin ara transfer dönemindeki ilk bombası ortaya çıktı. O yıldızın, 1 Ocak 2026 tarihinde Kanarya'ya imza atacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk ediyor. 16 maçlık yenilmeme serisi yakalayan sarı-lacivertlilerde tek hedef sahadan 3 puanla ayrılarak kupaya galibiyetle başlamak. İşte Kadıköy'deki dev mücadelenin muhtemel 11'leri... | Son dakika spor haberleri