Sakatlık kabusu
Çağlar Söyüncü, döndükten iki maç sonra yine uyluk sakatlığı yaşadı. Livakovic’in üst adale yırtığı, Osayi’nin ise ayak bilek sakatlığı nüksetmişti. Bu yaşananlar sonrasında sağlık heyeti yeniden sorgulanmaya başlandı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Mart 2025, 06:50
Fenerbahçe'deki sakatlık çilesi bitmek bilmiyor... Sakatlıktan dönen oyuncular bir bir yeniden sakatlanıyor. Glasgow Rangers karşısında da bu duruma düşen isim Çağlar Söyüncü oldu. Tecrübeli stoper, ligdeki Alanyaspor mücadelesinin 12'nci dakikasında uyluk bölgesinden sakatlanmış ve 4 mücadelede forma giyememişti. Galatasaray derbisiyle birlikte yeniden formasına kavuşan Çağlar, Rangers mücadelesinin 12'nci dakikasında yine aynı sakatlığı yaşadı. Fenerbahçe'de daha önce Osayi-Samuel, ayak bileğinden sakatlık yaşamış, döndükten bir süre sonra yeniden ayak bileğinden sakatllanmıştı. Hırvat kaleci Dominik Livakovic'te de üst adale yırtığı oluşmuş, Konya mücadelesi sonrasında tecrübeli eldivenin sakatlığı nüksetmişti. Oyuncuların aynı sakatlıkları tekrar tekrar yaşamalarının ardından gözler yeniden sağlık heyetine döndü. Fenerbahçe, sağlık heyeti tekrardan sorgulanmaya başlandı.
KARANLIK GÖNDERİLMİŞTİ
Fenerbahçeli futbolcular geçen sezon birçok kez sakatlık yaşamış, yönetim sezon sonunda doktor Ertuğrul Karanlık'la yollarını ayırmış ve takımı, Ahmet Kulduk ile Osman İlhan'a emanet etmişti. Ancak iki isim de nükseden sakatlıkları sonrası eleştiriliyor.
TEDAVİ BAŞLADI
Fenerbahçe, sakatlanan Çağlar Söyüncü'nün durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Rangers maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Çağlar Söyüncü'nün MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde sağ arka adalesinde yoğun ödem ve kanama tespit edilen futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır."
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapmayı planlayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler, Joey Veerman'ın ardından bir yıldızın transferinde daha mutlu sona çok yaklaştı. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Anthony Musaba hakkında Samsunspor'dan resmi açıklama yapıldı. -
Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası için karşı karşıya geliyor. C Grubu 1. hafta maçında yaşanacak dev derbi heyecanı için nefesler tutuldu. Süper Lig'de istediği liderliği henüz yakalayamayan sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası'nı kazanarak ligin 2. yarısına yüksek motivasyonla başlamaı hedefliyor. Beşiktaş ise ligin 11. haftasında oynanan ve F.Bahçe'nin 2-0 geriden gelerek 3-2 kazandığı unutulmaz maçın rövanşı olarak görülen bu karşılaşmayı kazanarak hem kupaya yaklaşmak hem de zirve yarışındaki puan kayıplarını bu kritik derbi galibiyetiyle telafi etmek istiyor. İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi saati, kanalı, yayın bilgileri ve 11'leri...