Çok iyi diyemem
Jose Mourinho farklı skora rağmen temkinli konuştu. Portekizli çalıştırıcı, "Çok iyi bir sonuç diyemem, çünkü tur atlamalıyız. Durumu ciddiye almalıyız. Orada üzerimize gelecekler" yorumunu yaptı
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Şubat 2025 06:50
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Yusuf Akçiçek başta olmak üzere takımının performansını övdü. Mourinho, genç stoper Yusuf'a özellikle değinerek "Yusuf'la çalışmak istiyorum demiştim sezon başında. Biliyorum, Türkiye'de insanlar daha çok hazır oyuncular istiyor ama o çok yetenekli bir oyuncu. Ayakları yere sağlam basmalı. Kendisi çok zeki ve çalışkan" dedi. Portekizli hoca, tur şansıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulunarak "Çok iyi oynadık. Çok iyi bir sonuç diyemem, çünkü tur atlamalıyız. Devre arasına 3-0 önde girdik şu anda, mutluyuz. 90 dakikadan oluşan maçta ikinci bir yarı daha var. Durumu ciddiye almalıyız. Orada her şeyleriyle üzerimize gelecekler. Tecrübelerim bana bunu söylüyor" diye konuştu.
MOURINHO GERİ DÖNDÜ
Avrupa Ligi'nde lig etabının son maçında Danimarka'da Midtjylland'la oynanan maçta cezası nedeniyle kulübede olmayan Jose Mourinho dün takımının başında sahaya çıktı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri | Kadroda 24 yabancı oyuncusu bulunan ve transferin bu evresinde takımdan ayrılacak isimlere odaklanan Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli ismi, Avrupa'dan bir ekiple prensipte anlaştı. Yönetimin transfer için talep ettiği bonservis bedeli de netleşti. -
Rafael Leao hakkında son olarak İtalyan basınından flaş bir iddia daha gündeme geldi. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Leao için hem oyuncunun hem de kulübü Milan'ın kararı ise ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe Galatasaray haberleri (FB GS SPOR HABERİ) -
Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın uzun süredir transfer gündeminde bulunan Can Uzun'un transferi konusunda harekete geçtiği öğrenildi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB SPOR HABERİ)