Fenerbahçe'nin Konyaspor mesaisi başladı
Fenerbahçe Süper Lig’in 19’uncu haftasında 13 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 10 Ocak Cuma günü yaptığı antrenmanla başladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Ocak 2025 17:37
Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yapan sarı-lacivertliler, antrenmanı pas çalışması ve dar alanda yapılan çift kale maçlarla sürdürdü. Dün oynanan Kasımpaşa maçına ilk 11'de başlayan futbolcular, antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.
Fenerbahçe hazırlıklarını 11 Ocak Cumartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında 29 Temmuz Çarşamba günü Gornik Zabrze ile deplasmanda oynayacağı maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. -
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sol kanat transferi doğrultusunda gündemine aldığı Rafael Leao'da sıcak saatler yaşanıyor. İtalyan basını, yıldız oyuncunun Avustralya turnesinden sonra takımdan ayrılma ihtimalini yüksek olarak değerlendirdi. İşte transferde kritik tarih... -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Marsilya forması giyen İngiliz yıldız Mason Greenwood'u transfer ederek dünya çapında ses getirmişti. İspanyol basını, Al Ahli, Atletico Madrid ve Roma'nın da istediği 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili flaş bir gerçeği açıkladı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)