Edin Dzeko Konferans Ligi'nde 'Haftanın Oyuncusu' adayları arasında yer aldı
Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, UEFA Konferans Ligi'nde 'Haftanın Oyuncusu' adayları arasında gösterildi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Aralık 2023 12:13
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu son hafta maçında Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup ederek grubunu lider tamamladı ve son 16 turuna kaldı.
Sarı-lacivertlilerin yıldız golcüsü Edin Dzeko, 59 ve 61. dakikalarda attığı gollerle takımının galibiyetinde başrolü üstlendi.
Dzeko, bu performansıyla UEFA tarafından Konferans Ligi'nde 'Haftanın Oyuncusu' adayları arasında gösterildi.
Boşnak futbolcuyla birlikte Eran Zahavi (Maccabi Tel Avi), Josue (Legia Varşova) ve Bryan Heynen (Genk) de adaylar arasında yer alıyor.
DİĞER HABERLER
-
Son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Gornik Zabrze'yi eleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'da Kosovalı yıldız Vedat Muriqi'den gelen müjdeli haber, sarı-lacivertli camiada yüzleri güldürdü. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de transfer gündeminin dikkat çeken isimlerinden Hakan Çalhanoğlu ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli yönetimin İtalya'da temsilcileri ile görüştüğü milli yıldız için transferde harekete geçeceği tarih ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Avusturya ekibi Sturm Graz ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu.