Dijital piyasaya giren F.Bahçe para bastı! 1 saatte...
Fenerbahçe'de son dakika haberi... Sarı lacivertli kulüp, dijital para piyasasına hızlı giriş yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un canlı yayında tanıttığı Fenerbahçe token, ön satışa çıktı. Öte yandan Fenerbahçe, 1 saat içinde tam 315 milyon TL'lik token satışı yaptı. İşte detaylar... | FB haberleri
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Ağustos 2021, 06:50
Paribu ile yapılan iş birliği ile hayata geçirilen Fenerbahçe Token, dün ön satışa çıktı. Başkan Ali Koç ile Paribu CEO'su Yasin Oral'ın katıldığı tanıtım toplantısının ardından satışa çıkan tokenlar kısa sürede büyük ilgi gördü. 1 saat içinde tam 315 milyon TL'lik token satışı olurken, Paribu'nun sitesi yoğunluktan kısa süre işlem yapamaz duruma geldi. Birinci seçenekte 15 TL'ten satılan tokenlardan 20 milyon, ikinci seçenekteki 30 TL'lik tokenlardan da 500 bin satış gerçekleştirildiği açıklandı. sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Paribu ile yapılan anlaşmanın sponsorluk olmadığını belirtip, "Bu bir 25 yıllık iş birliği anlaşması" ifadesini kullandı.
KAP'A BİLDİRİLDİ
Fenerbahçe, Paribu ile yaptığı iş birliğinin ardından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı. Anlaşma gereği Paribu veya Stoken tarafından toplam 175 milyon TL tutarında asgari hasılat taahhüt edildiğini belirten F.Bahçe, "Kripto varlık satışından elde edilecek toplam hasılat, şirketimiz ile hakim ortağı arasındaki sözleşme uyarınca fatura edilecektir" ifadelerini kullandı.
BU GELİR ARTAR
Fenerbahçe bu anlaşmadan senelik 200 milyon TL gelir elde edecek. Sarı- lacivertlilerin sportif başarıda da hedeflerine ulaşması halinde bu gelir artabilir. Bunun akabinde Fenerbahçe, KAP'a yaptığı açıklamada iş ortağı tarafından taahhüt edilen minimum tutar üzerinden (175 milyon TL) harcama limitlerini artırabilecek. Bu şekilde transferde eli daha da güçlenecek. Taraftarın daha fazla ilgi göstermesiyle Fenerbahçe'nin bu alanda Türkiye rekoru kırabileceği tahmin ediliyor. (Ceyhun Kuburlu)
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de Göztepe ile berabere kalan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Ara transfer döneminin bitmesi sayılı günler kala sarı-lacivertlilerin uzun süredir listesinde yer alan Ademola Lookman konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin zirve yarışındaki puan kaybını, spor yazarı Ömer Üründül köşesinde sert sözlerle değerlendirdi. Üründül, özellikle teknik direktör Tedesco'nun tercihlerini hedef aldı. İşte Üründül'ün o sözleri... (FB spor haberleri) -
Fenerbahçe, Galatasaray’ın Ali Koç hakkında yaptığı açıklamaya sert bir dille karşılık verdi. Sarı-lacivertliler, eski başkanları üzerinden yürütülen tartışmaları reddederken odağın saha içine ve sportif rekabete çekilmesi gerektiğini vurguladı. İşte o açıklama... (FB spor haberleri)