Fenerbahçe Enner Valencia transferini açıkladı!
Transfer dönemine hızlı giriş yapan Fenerbahçe Enner Valencia'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertliler sağlık kontrolünden geçen yıldız futbolcu ile sözleşme imzaladı. Açıklamalarda bulunan Valencia, "Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutluyum. Hedefim büyük turnuvalarda kupalar, şampiyonluklar kazanmak." ifadelerini kullandı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Ağustos 2020 19:21
- Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2020 01:37
Fenerbahçe bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler kısa süre önce İstanbul'a getirttiği Enner Valencia ile sözleşme imzaladı.
Sarı-lacivertliler, Tigres ile sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna kattı.
Enner Valencia daha önce Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Everton'da da forma giymişti.
İŞTE ENNER VALENCIA'NIN İLK SÖZLERİ
Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia imza töreninde açıklamalarda bulundu. Valencia, "Bu kadar büyük ve harika bir camianın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. İlk kez Türkiye'de bulunuyorum, bir Türk takımında oynuyorum. Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir camiada olmak şampiyonluk isteğini getirir. Bunun için gerekli çalışmaları yapacağım. Ligin başından itibaren başarılı olacağıma inanıyorum." dedi.
Taraftarlara seslenen Enner Valencia, "Buraya gelme aşamasında çok fazla mesaj atan ve buraya çağıran Fenerbahçe taraftarlarına şükranlarımı iletiyorum. Bu forma için %100 mücadelemi vereceğim." diyerek sözlerini tamamladı.
ENNER VALENCIA KİMDİR?
4 Kasım 1989 doğumlu Enner Valencia futbol kariyerine ülkesinin takımlarından olan Caribe Jr. U20 takımında başladı. Sonrasında ülkesinin takımlarından olan CS Emelec'te forma giyen Enner Valencia 2014 yılında Meksika 1. Lig ekiplerinden CF Pachuca takımına transfer oldu.
PREMIER LİG'DE FORMA GİYDİ
Burada gösterdiği başarının ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham'a transfer olan yıldız futbolcu sonrasında Everton'da geçirdiği 1 sezonun ardından yeniden Meksika ligi ekiplerinden Tigres UANL'ye transfer oldu.
Ekvador'un San Lorenzo kentinde dünyaya gelen Valencia 30 yaşında ve 1.77 boyunda...
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon öncesi kadrosunu dünya çapında bir yıldızla güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'nin, Liverpool ile yollarını ayırması gündemde olan Mohamed Salah için yaptığı teklif gün yüzüne çıktı. Sarı-lacivertlilerin sunduğu şartların dikkat çektiği belirtilirken, Mısırlı yıldızın öneriye prensipte sıcak baktığı öne sürüldü. İşte teklifin perde arkası ve tüm ayrıntılar... -
Sezon başında Fenerbahçe'den Como'ya kiralık olarak transfer olan Brezilyalı savunmacı Diego Carlos, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı veda paylaşımı ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde... -
Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, transferlere ve teknik direktörü ilişkin medyada yer alan isimlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.