Pirlo'dan Fenerbahçe'ye transfer müjdesi! "Higuain takımdan ayrılacak"
Fenerbahçe'nin santrfor adayları arasında üst sıralarda yer alan Gonzalo Higuain'den müjdeli haber geldi. Juventus teknik direktörü Andrea Pirlo yaptığı açıklamasında, Higuain ile konuştuklarını ve 32 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağını söyledi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 25 Ağustos 2020, 17:14
Vedat Muriqi'nin İtalya Serie A ekibi Lazio ile her konuda anlaşma sağlamasının ardından santrfor arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de Gonzalo Higuain ismi ön plana çıkmıştı. Sarı-lacivertli takıma Higuain müjdesini Juventus teknik direktörü Andrea Pirlo verdi.
"TAKIMDAN AYRILACAK"
41 yaşındaki İtalyan efsanesi yaptığı açıklamada, "Gonzalo Higuain ile konuştuk, bu yaz takımdan ayrılacak. Bizim projemizin bir parçası değil, onu göndermeye hazırız" ifadelerini kullandı.
AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR!
MLS Ligi'nden talipleri olduğu belirtilen 32 yaşındaki futbolcunun 2 yıl daha Avrupa'da oynamak istediği bildirildi. Fenerbahçe yönetiminin Higuain ile kısa sürede masaya oturacağı ve mali şartlar konusunda görüşme sağlayacağı öne sürüldü.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Beko'nun 38 yaşındaki Fransız basketbolcusu Nando de Colo, sezon sonunda emekli olacağını resmen açıkladı. İşte ayrıntılar... -
Trendyol Süper Lig'de 28. hafta maçlarının ardından zirve yarışı yeniden kızıştı. Son olarak Sabah Gazetesi'nin usta yazarları, Süper Lig'de hangi takımın şampiyon olacağına dair flaş yorumlarda bulundular. Ayrıca tecrübeli kalemler, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki penaltı pozisyonunu da değerlendirdiler. İşte detaylar... -
Fenerbahçe son olarak, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında dev derbide sahasında Beşiktaş'ı 1-0'lık skorla mağlup etmişti. Bu mücadelenin ardından teknik direktör Domenico Tedesco büyük sevinç yaşamıştı. Son olarak tecrübeli çalıştırıcının bu galibiyetle sarı-lacivertlilerde 30 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdiği öğrenildi.