Comolli'ye Marsilya talip oldu!
Fenerbahçe'de başarısız bir dönem geçirdikten sonra takımdan ayrılan Damien Comolli hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız basını, Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın, Andoni Zubizaretta'dan boşalan sportif direktörlük görevine Comolli'yi getirmek istediğini öne sürdü.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Mayıs 2020, 22:04
Fenerbahçe'de umduğunu bulamayan ve taraftarın büyük tepkisi sonrası görevinden istifa eden Damien Comolli'ye Marsilya talip oldu.
Andoni Zubizareta'nın sportif direktörlük görevinden ayrılmasının ardından arayışlarını sürdüren Fransız kulübünün Damien Comolli'yi göreve getirmeyi düşündüğü iddia edildi.
ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN COMOLLI!
Fransa'da Olimpik Marsilya haberleri yapan Le Phoceen sitesinde yer alan haberde, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fransız devinin, Comolli'yi göreve getirerek transferde bombaları patlatmayı planladığı belirtildi.
Daha önce kariyerinde Monaco ve Saint-Etienne gibi Ligue 1 ekiplerinde görev alan 47 yaşındaki spor adamı, Marsilya'yla anlaşması halinde yeniden ülkesine dönmüş olacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ara transfer dönemi için listesinin üst sıralarına yazdığı Santiago Gimenez'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, yıldız oyuncunun ameliyat olacağını ve buna bağlı olarak en az 2 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Mauro Icardi'nin menajeri, Arjantinli golcünün transfer süreci hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu. İlk temasın Galatasaray'dan geldiğini açıklayan yıldız futbolcunun menajeri, Fenerbahçe yanıtı ile gündem oldu. İşte o ifadeler... | Son dakika spor haberleri -
Devre arasında dünya yıldızı bir ismi renklerine bağlamayı hedefleyen Fenerbahçe, listesinin üst sırasına Robert Lewandowski'yi yazmıştı. Sarı-lacivertlilerin titizlikle yürüttüğü transfer çalışmalarında beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte Polonyalı yıldızın anlaşmak üzere olduğu iddia edilen o takım... | Son dakika FB spor haberleri