Fenerbahçe'ye kötü haber! Manuel Pellegrini...
Fenerbahçe'de son dakika teknik direktör haberi... Kısa süre önce sarı lacivertlilerin dünyaca ünlü teknik direktör Manuel Pellegrini ile temasa geçtiğini öğrenilirken, bu kez başka bir iddia ortaya atıldı ve sarı lacivertli kulübün karşısında önemli rakiplerinin olduğu aktarıldı. İşte o haber ve yaşanılanlar... (fotomac.com.tr | DIŞ HABERLER)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Nisan 2020 11:34
- Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020 21:13
Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Manuel Pellegrini için flaş bir haber yayınlandı. Şu anda boşta olan Şilili teknik direktör için 3 İspanyol kulübünün sıraya girdiği ifade edildi.
Ole.com.ar adlı internet sitesinde konu ile ilgili yer alan gelişme şu şekilde;
"Fenerbahçe'nin yeni bir teknik direktöre ihtiyacı var ve bu pozisyonu doldurabilecek en iyi adam Manuel Pellegrini. Aslında, Şili medyasına göre Türk kulübü, işi resmiyete dökerek teknik direktör konusunu en kısa sürede kapatmak için Pellegrini ile temasa geçmişti.
Pellegrini'yi yakından tanıyan biri, "Bir kaç hafta önce Fenerbahçeli yetkililer, Manuel Pellegrini ile temasa geçti. Sözleşme şartlarını konuşmak için görüşme talep ettiler. Ancak bu gerçekleşmedi çünkü sınırlar kapatıldı. Koronavirüsü pandemisi nedeniyle yaşanılan ekonomik çıkmaza rağmen, Türk kulübünün, Pellegrini ile anlaşma umudu var." dedi.
FENERBAHÇE İLGİLENEN TEK KULÜP DEĞİL
Ancak Fenerbahçe, Pellegrini ile ilgilenen tek kulüp değil. Türk ekibinin Şilili hocayla ilgilendiğini aktaran aynı kişi, Valencia, Sevilla ve Real Betis'in de Pellegrini'yi sorduğunu aktardı."
DİĞER HABERLER
-
Hücum hattına yıldız bir golcü takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de gündem Serhou Guirassy'ydi. Sarı-lacivertlilerin Borussia Dortmund ile pazarlıkları sürerken Alman ekibinin istediği o rakam yüzünden transfer görüşmeleri durma noktasına geldi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin yeni transferi Vedat Muriqi, hissettiği ağrı üzerine antrenmanı sedye ile terk etti. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kampa zamanında katılmayan Diego Carlos ile ilgili "Notere tutanak tutturduk. Kiralık oyuncular Avrupa'da oynadığında kontratlarında madde oluyormuş. 30 Haziran’da bitiriyormuş diye bir durum var ama biz ne olur olmaz diye tutanak tutturduk." dedi.