Josef de Souza'ya Rus kancası! Zenit...
Zenit, Brezilyalı futbolcuyla transfer görüşmesi yapmak için F.Bahçe’den resmi belge istedi. Sürpriz bir ayrılık yaşanabilir
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 11 Ağustos 2018, 01:05
- Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 08:03
Rus ekibinin yetkililerinin, sportif direktör Damien Comolli ile temasa geçip, "Josef'e talibiz. Ancak önce futbolcuyla görüşmek, eğer anlaşırsak sizinle de bonservis pazarlığına oturmak istiyoruz" aktarımı yaptığı öğrenildi.
Comolli'nin konuyu yönetimle ve teknik direktör Phillip Cocu ile görüşüp dönüş yapacağı belirtildi. Fenerbahçe'nin, doyurucu bir teklif gelmesi halinde Josef'in Zenit'e transferine onay verebileceği konuşuluyor.
FIRSAT SATIŞI OLABİLİR
Yılda 2.7 milyon euro kazanan Josef'in Kanarya'yla sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarılacivertliler sambacıyı satarsa hem bu ücretten kurtulacak hem de transferleri yapabilmek için kaynak oluşturacak. 29 yaşındaki futbolcunun transfermarkt değeri 9 milyon euro; ancak Fenerbahçe'nin beklentisi daha büyük.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de ara transfer döneminin başlaması sonrası Sebastian Szymanski hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekipten ayrılmak isteyen Szymanski için sarı-lacivertli yönetimin menajeri ile konuştuğu ve o bonservis bedelinin altında bir rakama Polonyalı futbolcuyu satma düşüncesinin olmadığı belirtildi. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ) -
Fenerbahçe Kulübü, 1 milyar 250 milyon lira olan şirket sermayesini 6 milyar 250 milyon liraya çıkaracak. Kulüp elde edilecek gelirin en az yüzde 70'ini finansal borçlar için kullanacak. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Turkcell Süper Kupa yarı final müsabakalarının öncesinde ortak basın toplantıları düzenleneceğini duyurdu.