Fener hedefe kilitlenmiş
Pereira, İsmail Kartal'ın sistemine döndü ve puanlar üst üste gelmeye başladı. Beşiktaş ligi hâlâ koparamadıysa, bu Fenerbahçe'nin arzusu ve hedefe kilitlenmesi yüzündendir
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Aralık 2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015 02:18
Bu da gol pozisyonlarında kendisini gösterdi.
De Souza, Markovic ve Ozan ile 4-5 tane kolay gol kaçtı. Beşiktaş yenilgisinden sonra sadece Gaziantepspor'a puan vermiş, 40 puan toplamış bir Fenerbahçe vardı ilk yarıda.
İkinci yarıda da en büyük rakibi sahasına gelecek. Bu da şampiyonluk şansını yüzde 50'lere getiriyor.
Galatasaray'ı da düşünüyorum ama yukardaki ikili hata yapmazsa işleri zor.
Ayrıca oyuna da bakıyoruz. Ortada bir kupa var. Beşiktaş kaliteli oyunuyla, Fenerbahçe de mücadeleci sert ama tırmalayan oyunuyla istiyor kupayı. Fenerbahçe bu maçta yine sert ve mücadeleciydi. Ama geçmiş haftalara göre daha iyi yaptığı bir şey vardı; pozisyona girdi. Tek farklı olsa da, istekli, coşkulu oynayarak, kaliteli olmasa da kazandı.
Çünkü eksiklikleri yaratıcılıktı.
Fenerbahçe'nin Fernandao ve Nani gibi silahları da yoktu bu maçta. Bence Pereira'nın Caner kararı da doğruydu. Sonuçta onun ortası ile gol oldu.
Kenar ve santrfor oynayacak biri
Az gol atmasına rağmen Fenerbahçe'nin oyununda gelişme var. Pereira, İsmail Kartal'ın sistemine döndü ve puanlar üst üste gelmeye başladı. Geçen sene de Fenerbahçe 39 puan toplamıştı. Avrupa'da devam ediyor, kupada 2'de 2 yaptı. Pereira'nın karnesi kötü değil. Beşiktaş ligi koparamadıysa bu F.Bahçe'nin arzusunu, hedefe kitlendiğini gösteriyor.
Şunu söylüyorum; 1- Fenerbahçe'nin iki tane oyuncu alması lazım. Pereira, Ozan'ı içte oynatmadığı için söylüyorum; iki yönlü oynayabilecek, delici bir orta saha. 2- Yeni bir Kuyt... Neden mi? Maçta bir sürü karambol oldu. Onları tamamlayacak, çizgide oynayabilecek içeri girebilecek bir oyuncu olmalıydı. Çünkü F.Bahçe'nin kanat oyuncuları golcü değil, çizgide oynuyorlar.
Kenar ve santrfor oynayabilecek isim alınmalı.
Sivasspor'un ise bir forvet alması şart.
Enaramo bitirmiş işi... Ayrıca bir kaleci ve bir de orta saha...
DİĞER HABERLER
-
2018/19 sezonunda Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan Phillip Cocu, katıldığı bir programda yaptığı açıklama ile gündem oldu. İşte Hollandalı çalıştırıcının sarı-lacivertli kulüp ile ilgili o itirafları... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulun ardından sarı-lacivertlilerin yeni başkanı belli olacak. Öte yandan seçim öncesi yeni yönetimin devralacağı enkazın detayları ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'nin yeni başkanını bekleyen o kriz... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe'de tüm gözler 6-7 Haziran'da gerçekleşecek olağanüstü seçimli kongreye çevrildi. Sarı-lacivertlilerde 3 başkan adayının hedefi ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri