Canımız feda
Tam iyileşmeden derbiye çıkıp yeniden sakatlanan Emre ve Gökhan, Aykut hocanın ricasını kıramamış
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Şubat 2012 00:00
- Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2012 02:02
TABİİ Kİ OYNARIZ
Emre ve Gökhan'ın hocalarına yanıtı çok netti: "Fenerbahçe'ye canımız feda. Şimdi sakatlık düşünme zamanı mı?" Kocaman, bu yanıt üzerine iki yıldızını da derbide sahaya sürdü. Ancak Gökhan 41, Emre ise 56 dakika sahada kalabildi.
ŞANSLARI VAR
Gökhan'ın sağ üst arka adalesinde, Emre'nin ise sol kasık bölgesinde yoğun ödem ve kısmi yırtık tespit edildi. Dün idmana çıkmayan iki oyuncunun Karabük'te sahada olma ihtimalleri var.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu ile her konuda anlaşma sağladı. Yıldız futbolcu, A Milli Takımımızın hazırlık maçında Venezuela ile oynadığı hazırlık maçının ardından kendisine sorulan transfer sorusuna tek cümlelik yanıt verdi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Aziz Yıldırım ve Hakan Safi'nin yarıştığı olağanüstü seçimli genel kurulda Fenerbahçe, yeni başkanını seçiyor. Seçim heyecanını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe olağanüstü seçimli genel kurulunda oyunu kullanmak üzere Kenan Evren Lisesi'ne gelen başkan adayı Hakan Safi, Hakan Çalhanoğlu transferiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte o sözler... (FB spor haberi)