Kovulmadıkça gitmem
Son günlerde adı İspanyol takımlarıyla anılan Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk transferi hakkında açıklama yaptı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 31 Ağustos 2011, 23:17
- Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2011, 23:18
Milli futbolcu kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ben Fenerbahçeli doğdum, büyüdüm. Bu takımın sayesinde bir yerlere geldim. Fenerbahçe beni kovmadığı sürece buradayım. Bu zor günlerimizde değil Fenerbahçe'mden ayrılmak bunu düşünmesi bile imkansızdır" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Süper Lig’in 24’üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Hesap.com Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Antalya deplasmanında 2 puan bırakan sarı-lacivertliler puanını 54 yaparken lider Galatasaray ile olan puan farkı 4’e çıktı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de yeni sezon planlamaları şimdiden başladı. Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin, haziran ayında kulübüyle sözleşmesi bitecek ve takımından ayrılacak o ismi kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer harekatı şimdiden başladı. Kadrosuna önemli bir forvet takviyesi yapmak isteyen sarı lacivertliler, hedefindeki isimlerle temas halindeydi. Ancak Kanarya'nın talip olduğu santrfor için İtalyan devi Milan'ın devreye girdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)