Gençlerbirliği - Keçiörengücü: 2-0 (MAÇ SONUCU - ÖZET)
TFF 1. Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği sahasında Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Nisan 2022 18:03
Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü'nü ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Gençlerbirliği, 2-0 kazandı.
Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Barış Alıcı ve 78. dakikada Sandro Lima kaydetti.
Bu skorla birlikte 38 puana ulaşan Gençlerbirliği, ligde 11. sıraya yerleşti. 38 puanda kalan Keçiörengücü ise 10. sırada konumlandı.
Gelecek hafta Gençlerbirliği, deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak. Keçiörengücü ise Denizlispor'u konuk edecek.
DİĞER HABERLER
-
Menemen Futbol Kulübü'nün oyuncuları transferin gözdesi haline geldi. Geçen sezon yaptığı çıkışla bütün dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki golcü Baran Demiroğlu'na 1'inci Lig'in yeni ekibi Mardin 1969 talip oldu. Mardin ekibinin Baran'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi. Sezon başında Sarıyer'den 2 yıllığına Menemen'e transfer olan Baran 28 maçta 7 gol ve 2 asistle oynadı. -
Manisa'nın sağ beki Yusuf Talum'a teklif yağıyor. -
Sivasspor'da Olağan Genel Kurul Toplantısı 13 Haziran'da yapılacak. Sivasspor Divan Kurulu Başkanı Ali Yavuz, golcü futbolcu Rey Manaj için şunları söyledi: "Manaj maliyeti yüksek bir oyuncu. Takımdan ayrılabilir net bir şey yok" diye konuştu.