Elazığspor iddialı
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tetiş Yapı Elazığspor'un yeni teknik direktörü Erhan Altın, Gençlerbirliği karşısında takımına güvendiğini ifade etti.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 13 Şubat 2019, 18:31
Bordo-beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıkan Altın, yaptığı açıklamada, ekibiyle ligdeki güçlü bir rakip karşısında ilk sınavını vereceğini belirtti.
Rakibi iyi tanıdığını, kendi güçlerinin de farkında olduğunu ifade eden Altın, buna göre gerekli tedbirler alıp sahaya çıkacaklarını dile getirdi.
Erhan Altın, şunları kaydetti:
"Çok kısa bir zamanımız var. Bu kısa süreçte fiziksel ve taktiksel olarak hem kendimizi hem de rakibi iyi analiz ederek ona göre önlemler alacağız. Takımdaki herkes yeni. Bu alışma dönemini inşallah sıkıntısız bir şekilde, fazla puan kayıplarına uğramadan atlatırız. Takımın performansını olabildiğince hızlı bir şekilde arttırarak önümüzdeki maçlardan ihtiyacımız olan puanları bir an önce almayı hedefliyoruz. İnşallah Gençlerbirliği maçı ile iyi bir başlangıç yapmayı umuyorum."
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig iddiasını sürdüren Bodrum FK’da teknik direktör Burhan Eşer, “Hamle gücümüz çok az. Yönetimimizle konuşacağız devre arasında transfer arayışlarımız olacak” dedi -
Çorum FK Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, taraftarlara müjdeyi verdi. -
Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında, düşme hattının hemen üzerinde yer alan iki komşu ekibin mücadelesinde Sakaryaspor, sahasında Manisa FK’yı konuk ediyor. Ligde topladığı 22 puanla 14. sırada bulunan ve iç saha avantajını kullanmak isteyen Sakaryaspor, galip gelerek nefes almayı hedeflerken; 20 puanla 17. sırada yer alan Manisa FK, deplasmandan zaferle dönerek ateş hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. İki takımın da kaderini tayin edecek bu kritik 90 dakikanın yayın bilgilerini ve Sakaryaspor-Manisa FK maçı detaylarını haberimizde derledik.