Tavşanlı Demirbakan'la anlaştı
Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, geçen sezon ligden düşen Altay'ı 29. haftaya kadar çalıştıran Coşkun Demirbakan ile anlaştı.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Haziran 2011, 11:28
- Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2011, 11:29
Teknik direktör arayışlarını kısa sürede sonuçlandırdıklarını belirten Eran, geçen sezon Altay'ı çalıştıran Coşkun Demirbakan ile 1 yıllığına anlaştıklarını ve Tunçbilek beldesindeki kulübün yeni tesislerinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Eskişehir'de 1954 yılında doğan Coşkun Demirbakan, Malatyaspor, Eskişehirspor, Sakaryaspor, Fenerbahçe formalarını giydi ve ''İmparator'' lakabıyla tanındı. Akyazıspor, Alanyaspor, Erzurumspor, Malatyaspor, Eskişehirspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, Antalyaspor, Kahramanmaraşspor'u çalıştıran Demirbakan, geçen sezon başında Altay'ın teknik direktörlüğüne getirildi, ancak 29. haftada deplasmandaki Giresunspor yenilgisinin ardından istifa etti.
DİĞER HABERLER
-
Serikspor'da futbol direktörlük görevine Ferda Ramanlı'nın getirilmesinin ardından Trabzonspor forması giyen Ekrem Terzi ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandı. Ayrıca kulüp tarafından kampa davet edilen Nijerya'dan 4 futbolcu ve yurt dışından davet edilen gurbetçi futbolcuların denendiği ifade edildi. -
Süper Lig’e çıkmak isteyen Çorum FK, ara transfer döneminde bombaları patlatmaya başladı. Forvette Thiam’ı kadrosuna katan Kırmızı Şimşekler Sinan Osmanoğlu ve Burak Çoban ile prensip anlaşmasına vardı -
İstanbul’ın köklü kulüplerinden Sarıyer, Çorum FK’nın golcüsü Emeka Friday Eze ile her konuda anlaşma sağladı. Sağlık kontrolünün ardından resmi imzalar atılacak