Özen-Hayen görüşmesi
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, KRC Genk'in hocası Nicky Hayen'le temas kurdu. Önder Özen'in 45 yaşındaki teknik adamla bir görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Ancak deneyimli çalıştırıcının Belçika ekibinden ayrılmayı düşünmediği öğrenildi. Genk ligi 7'nci sırada tamamlamıştı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Haziran 2026 06:50
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda FC Midtjylland ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar... -
Manchester United'dan ayrılması beklenen A Milli Takım'ın file bekçilerinden Altay Bayındır ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak İngiliz basını tecrübeli eldivenin Süper Lig devlerinden Beşiktaş'a transfer olabileceğini duyurdu. İşte detaylar... -
A Spor Muhabiri Efecan Öztaş, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile Mohamed Salah'ın görüşmesinin detaylarını ve daha fazlasını canlı yayında aktardı.