Milli ara ilaç olacak
Beşiktaş’ta adaptasyon süreci yaşayan ve henüz forma şansı bulamayan Elan Ricardo milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Mart 2025 06:50
Ara transfer döneminde Kolombiya'nın La Equidad kulübünden alınan genç orta saha oyuncusu adaptasyon sürecini atlamadı. İstanbul'a geldikten sonra 2 kez gribal enfeksiyon geçiren Elan Ricardo, bu süreçte fiziksel anlamda geriledi. 21 yaşındaki oyuncu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediği ifade edildi. Genç futbolcunun, bu sürede ekstra çalışarak fiziksel olarak kendisini hazırlamayı amaçladığı öğrenildi. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer Kolombiyali oyuncu ile yakından ilgileniyor. Adaptasyon sürecini hızlandırmak için herşeyi yapan Norveçli çalıştırıcı oyuncunun moralini oyuncunun moralini yüksek tutmaya çalışıyor. Soskjaer, "Elan adaptasyon sürecinde. Çok yetenekli bir oyuncu. Yeni bir ülkeye geldi. Gelecekte daha fazla sahada göreceğiz. İstenilen seviyeye gelmesi için daha çok çalışmak zorunda" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın sezon sonunda yollarını ayırdığı Salih Uçan, siyah-beyazlı kulübe ve taraftarlara yaptığı paylaşım ile veda etti. İşte detaylar... -
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyun kurucu David DeJulius'u kadrosuna kattı. -
Beşiktaş'ta santrfor transferi doğrultusunda Mauro Icardi'nin adı gündeme gelmeye devam ediyor. Konuyla ilgili A Spor canlı yayınında konuşan Furkan Bozoğlu, "Icardi ismi konuşuluyor. Sörloth ve Vlahovic'in maliyeti çok daha yüksek. Icardi'ye yıllık 8 milyon Euro verseniz, galiba 'tamam' der." ifadelerini kullandı.