Beşiktaş’ta Rafa Silva antrenmana çıkmadı
Son dakika Beşiktaş haberleri: Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek Beşiktaş'ta karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Rafa Silva, tedbir amaçlı antrenmana katılmadı. İşte detaylar... (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Mart 2025 15:39
Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Siyah-beyazlılar antrenmana, pas çalışması ve çift kale maçla devam etti. Geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçında kas yaralanması yaşayan Rafa Silva, tedbir amaçlı antrenmanda yer almadı. Ayrıca ağrıları bulunan Keny Arroyo ve özel izinli Gedson Fernandes de antrenmana katılmadı.
Antrenman öncesinde siyah-beyazlı ekibin Norveçli teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, basın mensuplarının yanına gelerek selam verdi. Solskjaer yaptığı açıklamada, "Bir dahaki maça kadar çok zamanımız var. Hazırlık yapıyoruz. Zaman olduğu için bugün görüntü almanıza izin verdik. Bugün taktiksel olarak bir çalışma yok, çekebilirsiniz. Geldiğiniz için teşekkür ederiz" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Siyah-beyazlılar, yeni hoca konusunda Vincenzo İtaliano’yu öne çıkardı. Son olarak Bologna’da görev yapan 48 yaşındaki çalıştırıcı ile Önder Özen görüşüp, sona yaklaştı. -
Beşiktaşlı kurmaylar uzun zamandır yakın takibe aldığı 21 yaşındaki kaleci Serhat Öztaşdelen’in transferi konusunda kulübü Kocaelispor’la ön anlaşma sağladı. -
Forvet arayışındaki Beşiktaş'ın 30 yaşındaki santrforu yakın markaja aldığı iddia edildi. Ekvador basını, Kartal'ın A Milli Takımımızın gruptaki rakibi Paraguay'da forma giyen Alex Arce ile ilgilendiğini öne sürdü. Beşiktaş'ın deneyimli forveti kupanın ardından kadrosuna katma ihtimalinin bulunduğu aktarıldı.