‘Fener’de böylesi olmadı!’
Beşiktaş'ın bu sezon kazandığı iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Josef de Souza hem Beşiktaş hem de kariyerine dair açıklamalarda bulundu.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Haziran 2021, 06:50
Brezilya basınına konuşan orta saha, "Beşiktaş'ta kazandığım iki şampiyonluk kariyerimin en iyi parçalarından biri" diye konuştu. Josef ayrıca "Bir yılda iki kupa birden kazandım. F.Bahçe'de 3 yıl geçirdim ama bir şampiyonluk alamadım. Türkiye'ye dönerek şampiyon olmak gerçekten harika" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlıların son olarak sol bek transferi için İngiliz ekibi Wolves formasını terleten David Moller Wolfe ile yakından ilgilendiği öğrenildi. İşte detaylar... -
Beşiktaşlı yöneticiler, Tammy Abraham’ın Aston Villa’ya transferi sonrası Bologna’nın 1.90’lık Hollandalı golcüsü Thijs Dallinga’yı gündemine aldı. İşte siyah-beyazlı taraftarların bir hayli ilgisini çeken habere dair tüm detaylar... -
Son dakika Beşiktaş transfer haberi | Tammy Abraham’ı karlı bir satışla Aston Villa’ya gönderen Beşiktaş’a forvet için öneriler gelmeye başladı. Bu isimlerden biri, Nice’te taraftarlarla yaşadığı kriz sonrası sözleşme feshi isteyen Terem Moffi oldu. İşte detaylar… (BJK spor haberleri)