Beşiktaş'ta savunma çöktü! 3 ismin ardından Domagoj Vida'nın da corona virüsü testi pozitif çıktı
Beşiktaş'ta daha önce corona virüsü testi pozitif çıkan 3 futbolcunun da defans hattından olduğu aktarılmıştı. Siyah-beyazlı takıma bir şok da Hırvat stoper Dmoagoj Vida'dan geldi. Tecrübeli oyuncu, Türkiye ile oynanan karşılaşmanın devre arasından Covid-19 testi pozitif çıktığı için oyundan alındı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Kasım 2020, 07:57
Beşiktaş'ta sıkıntı büyük... Ligde zor günler yaşayan siyah-beyazlılar bu kez de corana virüsü depremiyle sarsıldı. Savunmada yer alan oyunculardan N'Sakala ve Rosier ile Necip'in testlerinin pozitif çıkması takımda şok yaşanmasına neden olmuştu. Bir şok da Türkiye-Hırvatistan maçı oynanırken geldi. Beşiktaş forması giyen Hırvat futbolcu Domagoj Vida'nın da Covid-19 testinin pozitif çıktığı ifade edilirken, oyuncunun İstanbul'da karantinaya alındığı kaydedildi.
Öte yandan Welinton'un da Başakşehir maçında oynamayacak olması nedeniyle savunma adeta çökerken teknik direktör Sergen Yalçın zorlu maç öncesinde defanstaki alternatifleri masaya yatırdı.
Yalçın'ın sağ bekte Atiba ya da Dorukhan'ı oynatacağı sol beki de Rıdvan'a teslim edeceği öğrenildi. Bu arada genç Erdoğan da bir alternatif olarak görülüyor.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 20 Aralık Cumartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar... -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, sezon başında Trabzonspor'a kiraladıkları Ernest Muçi'nin bordo-mavili kulübe olası bir kalıcı transferi hakkında konuştu. İşte o sözler... -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Dokuz Eylül Üniversitesi ile imzalanan iş birliği ve pilot takım protokolünün ardından yaptığı açıklamada, altyapı yatırımlarının süreceğini, Dikilitaş ve Sancaktepe projelerinde somut adımların yaklaştığını ve transferde “tam gaz” çalıştıklarını söyledi. İşte Adalı'nın açıklamaları... (BJK spor haberleri)