Kadınlara ziyaret
Altay Kadın Futbolu Şube Başkanı Efe Aktuğ ve Antrenör Monica Simes, Beşiktaş kadın takımını ziyaret etti.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Ekim 2020 06:50
Altay Kadın Futbolu Şube Başkanı Efe Aktuğ ve Antrenör Monica Simes, Beşiktaş kadın takımını ziyaret etti. Vodafone Park'taki buluşmada Türkiye'de kadın futbolunun sorunları ve çözüm yolları masaya yatırıldı. İki kulübün kadın futbolu için ortak hareket edebileceği görüşü paylaşıldı.
FİLEDE ERTELEME
Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nın İlbank SK ile yarın oynayacağı lig maçı ertelendi. Kulüpten yapılan açıklamada "İlbank Spor Kulübü'ndeki yeni tip Kovid- 19 vakaları nedeniyle Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş’ta Vincenzo İtaliano gündeme geldi. Operasyonu bizzat yürüten futbol direktörü Önder Özen, Serie A ekibi Bologna’ya veda eden 48 yaşındaki hoca ile İtalya’da görüşme yapacak -
Beşiktaş yönetiminin Leandro Trossard ısrarı sürüyor. Siyah-beyazlıların sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek Belçikalı sol kanat ve kulübü Arsenal’e teklif yaptığı iddia edildi. -
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 2025-2026 sezonunda mutlu sona ulaşan Beşiktaş Hentbol Takımı, görkemli bir törenle şampiyonluk kupasına kavuştu. Kupa seremonisinde büyük mutluluk yaşayan oyuncular ve teknik heyet, zaferi tribünleri dolduran siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte kutladı.