Beşiktaş'ta Lucescu bilmecesi! Geliyor derken...
Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü görevine getirilmesi düşünülen Rumen antrenör Mircea Lucescu'da fikir ayrılıkları yaşanıyor. Tecrübeli çalıştırıcının gelişine olumlu bakan isimlerin her geçen gün azaldığı ifade edildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Şubat 2020, 09:06
Beşiktaş yönetiminin kulübün futbol aklı olarak göreve getirmek için temaslarda bulunduğu Mircea Lucescu'nun durumu önümüzdeki günlerde netleşecek. Sabah'ta yer alan habere göre altyapıda uygulanacak sistemden gelecek planlamasına kadar hemen her konuda yönetime de danışmanlık yapması düşünülen Rumen teknik adam için yönetim kurulunda da fikir değişikliği yaşanıyor.
SON KARARI BAŞKAN ÇEBİ VERECEK
Lucescu'ya olumlu bakan isimler her geçen gün azalıyor. Hafta başında İstanbul'a gelmesi beklenen ancak sağlık sorunları nedeniyle gelişini erteleyen 74 yaşındaki teknik adam ile uzun vadeli bir plan yapılamayacağını savunan yöneticiler, Luce'nin gelişine de olumsuz bakıyor. Başkan Çebi, önümüzdeki birkaç gün içinde İstanbul'a beklediği Lucescu ile görüşüp son kararını da verecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında bugün oynanacak karşılaşmaların VAR ve AVAR hakemleri belirlendi. Günün kritik mücadelelerinden Fatih Karagümrük–Beşiktaş maçında VAR koltuğunda Cihan Aydın oturacak. -
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 8. haftasında Zeren Spor, Beşiktaş’ı etkileyici bir performansla 3-0 mağlup etti. -
Beşiktaş'ta haftalardır gündemi meşgul eden Rafa Silva krizi çözülme aşamasında. Portekizli futbolcunun bireysel çalışmalarına devam ettiği, haftaya takım idmanlarına katılabileceği ve Gaziantep maçında kadroda yer alabileceği öğrenildi. İşte detaylar… (BJK spor haberleri)