Örnek davranış
Beşiktaş, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü sebebiyle, mücadeleyi kadın taraftarlara ücretsiz hale getirdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Aralık 2019 07:50
Beşiktaş, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü sebebiyle, mücadeleyi kadın taraftarlara ücretsiz hale getirdi. Kadın taraftarlar da ortak bir açıklama yaparak "Beşiktaş herkese örnek olsun. Stadyumlarda küfür azalsın. Erkeklere küfürsüz ortam eğitimi verilebilir. Beşiktaş'a sevgimiz bir kat daha arttı" ifadelerini kullandılar.
DİĞER HABERLER
-
Yaz transfer döneminde belirlediği listeler doğrultusunda yıldız isimler ve kulüpleri ile temaslarını sürdüren Fenerbahçe'de endişelendiren bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin sol bek transferinde öncelikli hedeflerinden biri haline gelen o ismin, bir hafta içerisinde Atletico Madrid'e imza atabileceği öne sürüldü. İşte detaylar... -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek adına turnuvaya 2. ön eleme turundan başlayacak. Son olarak siyah-beyazlıların bu turdaki muhtemel rakipleri belli oldu. İşte o takımlar... -
Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak siyah-beyazlıların teknik direktör Vincenzo Italiano'nun isteği ile Napoli'den Alex Meret'i gündemine aldığı öğrenildi.