Tamam mı devam mı?
Quaresma’nın takımda kalıp kalmayacağı bugün belli olacak. Q7 ile görüşmeyi ‘dostum’ dediği 2. başkan Serdal Adalı yapacak.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Ocak 2019 08:00
Bir anda takımdan ülkesine dönmek istemesiyle gündeme oturup yönetim ve teknik heyeti zor durumda bırakan Ricardo Quaresma'nın akıbeti bugün belli olacak. Portekizli futbolcu, sezon sonuna kadar devam edip etmeyeceğini yönetime bildirecek. Quaresma ile görüşmeyi ise yakın dostu Serdal Adalı yapacak. Adalı, tecrübeli futbolcuya planlarını soracak ve vereceği cevaplara göre yeni bir yol haritası çizilecek. Öte yandan Q7, son olarak Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı kartla taraftarlardan büyük tepki almıştı. Portekizli yıldızın kart görmesine başkan Fikret Orman'ın çıldırdığı ve oyuncunun görüşme talebini olumsuz karşıladığı için bu görevi Serdal Adalı'ya verdiği ifade edildi. Gelen bilgiler Orman'ın, Q7'yi bonservis bedeli olmadan bırakmak istemediği, ABD'ye satmaya çalıştığı yönünde.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçında Danimarka ekibi Midtjylland ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele öncesi siyah-beyazlılar UEFA'ya kadro bildiriminde bulundu. Bildirilen kadroda Leandro Trossard'ın durumu ise merak ediliyordu. İşte detaylar... -
Manchester United'dan ayrılması beklenen A Milli Takım'ın file bekçilerinden Altay Bayındır ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak İngiliz basını tecrübeli eldivenin Süper Lig devlerinden Beşiktaş'a transfer olabileceğini duyurdu. İşte detaylar... -
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda evinde Danimarka temsilcisi Midtjylland ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.