04 Aralık 2018 | Salı

Hakeme soru çalışmadığı yerden geldi

Comolli'nin Fenerbahçe'ye getirdiği oyuncuların hepsini toplasanız bir Diagne etmez. Dünkü maçta da bunu gördük. Ama o Comolli hala Fenerbahçe'de görevinin başında. Fenerbahçe'nin bu sezon başarısızlıkta tarih yazmasının başrolündeki adam Comolli bu durumdan ne kadar rahatsız acaba çok merak ediyorum.
Ligimizin 'penaltı bükücü' kalecisi Harun Tekin, dün de Diagne'nin penaltısını kurtardı. Ama penaltı atışı sırasında sadece Edouk değil, iki takımdan da oyuncular ceza sahasına giriyor. Kural kitabına göre penaltı tekrar edilmeliydi. Endirekt serbest vuruş verilmesi yanlıştı.
Demek ki, hakemlerimiz hala futbol oyun kurallarından bihaber!
Bu kuralı bilmiyorsan, neyi bileceksin arkadaş! VAR teknolojisi gelse ne olur! Hakemleri eğitmek şart! Diagne'nin attığı kafa golünde adeta poz verir gibiydi Fenerbahçeli defans oyuncuları. Senegalli gol sihirbazı, belki de futbol hayatının en rahat golünü attı.
Geriye düştükten sonra sağ kanadı Barış, Mehmet Ekici ve Valbuena ile iyi kullanan Fenerbahçe, etkili hücumlar yaptı.
Gelen topları Slimani ağlara gönderemedi.

Slimani ile olmaz
Edouk, karşı karşıya pozisyonda zor olanı yaparak topu auta attı.
Ardından Trezeguet'in kötü vuruşu... Fenerbahçe'nin hücum sonlandıramadığı her atak, kalesinde Kasımpaşa tehlikesi olarak geri döndü.
İlk yarının son anlarında Valbuena'nın ortasını ağlara gönderen Roman, Fenerbahçe'yi yüreklendirdi. Özgür Çek'in topu kendi ağlarına göndermesi ise Fenerbahçe için adeta bir yılbaşı piyangosu oldu....
Fenerbahçe ikinci yarıya çok etkili başladı. Önde olmanın avantajı hem tribünleri hem de sahadaki Fenerbahçeli oyuncuları coşturmuştu. Ama Diagne'nin durmaya hiç niyeti yoktu. Yine çok boş kalıp, öyle rahat bir kafa vuruşu daha yaptı ki... Diagne, idmanda bile bu kadar kolay goller atmıyordur!
Skor eşitlendikten sonra Fenerbahçe galibiyet golü için çok bastırdı. Oyun tek kaleye döndü. Ama bu takımın forveti Slimani! Çok şey beklememek lazım... Fenerbahçe yine alt sıralardan kurtulamadı... Kasımpaşa ise bu zor deplasmandan 1 puanla dönerek 2. sıradaki yerini korudu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor