28 Ağustos 2018 | Salı

Mimar Sinan

Fernando, Süper Lig kariyerindeki 4. isabetli şutunda 3. golünü attı dün gece...
Gole kadar pek ortalarda görünmeyen Sinan Gümüş ise kornerden gelen topu Fernando'nun önüne ustaca indirdi. Sonrasında şiir tadında bir Sinan çıktı ortaya ve geceye mührünü bastı...
Maç berabere giderken Alanyaspor'un Bobo'nun karşı karşıya kaçırdığı bir pozisyon var ki... Bobo'nun acemice vuruşu, Muslera'nın ustalığı karşısında eridi gitti. Mesut hoca da 2. yarıya Bobo ile başlamadı (Etame girdi) zaten.
Cimbom'un ilk yarıda 4'e 1 yakaladığı bir pozisyon vardı; ama golü getirecek pas servisi yapılamadı bu atakta.

***

İlk golün asistini yapan Sinan Gümüş, 2. yarının hemen başında Alanyaspor kalesine adeta uzun menzilli bir füze gönderdi. Sinan'ın mermi gibi giden şutunda top, Tzavellas'ın kafasına çarparak kaleci Haydar'ı yanılttı ve ağlara gitti.
Onyekuru, tribünleri coşturan bir oyuncu. Süratli ve adeta bir çalım makinesi. Dün yine müthiş işler yaptı Onyekuru ve güzel futbolunu golle taçlandırdı. Gecenin yıldızı Sinan, attığı golden sonra fena coştu. Eren'in golündeki asisti de şahaneydi.

***

G.Saray, Alanyaspor engelini farklı geçti. Türk Telekom Stadı'nı dolduran taraftarları en fazla heyecanlandıran goller ise Emre Akbaba'nın sayıları idi. Muhteşem iki gol attı Emre. G.Saray, maçın son yarım saatinde şampiyon gibi oynamaya başladı. Art arda girilen pozisyonlar; futbolcuların oynama iştahı; tribünlerin sahaya verdiği enerji, gol yağmuru ve kenardaki büyük futbol bilgesi Fatih Terim...
Hakem Halil Umut Meler, Sinan'ın düşürüldüğü pozisyonda penaltı verdi. VAR incelemesi ile penaltıyı iptal etti.
Pozisyon penaltı değildi ve yanlıştan dönüldü.
G.Saray, 3'te 3 yaparak liderlik koltuğuna oturdu; etkili futbolu ile de taraftarını coşturdu...
Sinan Gümüş; bir gol, iki asistle galibiyetin mimarı oldu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor