12 Aralık 2018 | Çarşamba

Haftanın yorumu!

1- ANKARAGÜCÜ-BAŞAKŞEHIR

Lider Başakşehir fazla atmıyor ama yemiyor da. Ankaragücü engelini yine tek golle geçtiler. Başkent temsilcisi, lidere kafa tutamadı. Başakşehir, cumartesi günü Galatasaray'ı da yenerse çok rahatlayacak.

2- ALANYA-BEŞIKTAŞ

Alanya deplasmanında kötü bir Beşiktaş vardı. Buna rağmen pozisyonlar buldu. Karşılaşmanın geneline baktığımızda Kartal, Karius ile 1 puana uçtu diyebiliriz. Beşiktaş bu maçta 2 puan kaybetmedi, 1 aldı.

3- TRABZONSPOR-KONYA

Takım içindeki sorunlarını halleden Trabzonspor kenetlenince fırtına gibi esmeye başladı. Zorlu rakibi Konyaspor'u net skorla mağlup eden bordo-mavililer, Beşiktaş maçı öncesi büyük moral buldu. Konyaspor bir varlık gösteremedi. Karadeniz Fırtınası, Sosa'nın liderliğinde yılların hasretini bitirmek için mücadele ediyor.

4- AKHISAR-FENERBAHÇE

Fenerbahçe zor günler yaşıyor. Ligin düşme hattında bulunan Kanarya'nın umudu artık Ersun Yanal'da. Akhisar deplasmanında çok kritik 3 puan kaybettiler. Bu manzara Fenerbahçe'ye hiç yakışmıyor.

5- GALATASARAY-Ç.RIZE

Galatasaray yaklaşık 10 haftadır kazanmakta güçlük çekiyor. Rizespor karşılaşması F.Bahçe derbisinin tekrarı gibi oldu. 2-0'ı koruyamayan Aslan büyük şok yaşadı. Rize'nin pes etmemesi takdire değer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor