22 Eylül 2011 | Perşembe

Şikeciler düşmesin!

NBA'e döndü bizim lig! Üç gün önce Ankaragücü ile puan mücadelesi yapan Beşiktaş, bugün Bursa deplasmanında. Ev sahibi Bursa, pazardan beri evinde bekliyor, pazartesi oynayan Beşiktaş ise perşembe günü deplasmana çıkıyor. Nerede hakkaniyetli yarış, hani eşit şartlarda mücadele!? İşin arızalı tarafı çok ama biz yine de saha içine bakmak zorundayız. Zaten onların istediği de bu. Öyleyse kırmayalım futbol efendilerini! Bursa şu anda istim üstünde. Bana göre ligin en iyi takımı. Beşiktaş ise yeni yeni toparlanıyor. Takım olma yolunda mesafe alıyor. Bu şartlarda Ankaragücü galibiyetinin ardından Bursa deplasmanından da 3 puanla dönerse vites yükseltebilir. Ancak mevcut şartlarda beraberlik dahi kayıp sayılmamalı. Volkan, Sercan gibi sürekli sorun olan iki yıldızdan kurtulmanın rahatlığıyla daha homejen bir takım haline gelen Bursaspor, sahayı iyi parselliyor. Ortada sıkı pres yapıyorlar. Beşiktaş'ın yumuşak karnı da genellikle top ayağına gelince oynayan futbolcuların çok olması.
Hakkaniyet nerede?
Bu manzara skor tabelasına nasıl yansır kestirmek güç ama Beşiktaş böyle maçları iyi oynar, iyi motive olur ve bir şekilde istediğini alır diye düşünüyorum. Öte yandan Beşiktaş camiası şaşkın durumda. Gelen tepkilerin haddi hesabı yok. Çünkü başkan Demirören "Şike yapanlar ligden düşürülmesin!" diyor. Bundan sonra tarih böyle bir Beşiktaş başkanı görür mü bilmem. Bırakın başkanlığı şikecilerin cezasız kalmasını isteyen bir başka Beşiktaşlı'ya rastlar mıyız, o bile şüpheli... Yıldırım Demirören, diğer bazı kulüpler gibi ahlaki konuları, maddi konularla değiş tokuş yapmış gibi görünüyor. Fener düşmesin, yayıncı kuruluştan paralar gelsin, delikleri kapatalım derdindeler. Temiz futbol, hakkaniyetli yarış umurlarında değil. O nedenle Kulüpler Birliği Başkanlığı hayırlı olsun diyorum. Şikeden cezasız kalan kulüplerin başına, aynı şeyi söyleyen bir başkan yakışırdı çünkü. Yakıştı da.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor