16 Eylül 2011 | Cuma

Üç damla yaş!

Quaresma iç hatlarda değilse bile dış hatlarda kaptanlığı aldı. Peki kaptanlık bandını takan Quaresma ile geçen hafta Eskişehir'de izlediğimiz Quaresma arasında bir fark var mı? Bence var! İşte dün bir trivela ile Almeida'ya golünü attırdı, bir başkasıyla da Egemen'i uçurdu. Gelelim maça... Beşiktaş hâlâ istenen çizgiye gelmiş değil. Dün gecenin Eskişehir'den farkı, kazanma iştahıyla oynamalarıydı. Necip ve Aurelio orta sahayı parsellemeye çalışırken Fernandes yine sadece topla buluştuğunda bir şeyler yapmaya çalıştı. Oyunu forse etmesi gereken Beşiktaş'ın ilk iki golü kontrataklarla bulması ilginç. Üstelik o golleri, sahanın en yavaş ismi Almeida attı. İlk 45'te oyunu tutamadılar, kopuk kopuk oynadılar. İkinci yarı ise yalancı yorgunluktan kurtulup coştular. Kartal'ın en büyük sıkıntısı Almeida, Simao, Quaresma ve Fernandes'in topsuz oyunda olmayışları. Hal böyle olunca oyunu tutmakta zorlanıyorlar. Topu kazandıkları anda her şeyi yapmaları mümkün. O korku da rakibin aklını alıyor. Dün gece olan bu. İsrail takıma Beşiktaş'ın yıldızlarından korktu, panikledi, fark yedi.

Maccabi sıradan bir takım
Aurelio
'nun iki dakika içinde iki farklı duygu yaşaması ilginçti. Önce arkada kalıp golü yedirdi sonra öne geçip gol attı. Gecenin şovuna ise Quaresma ve Egemen imza attılar. Quaresma müthiş ortaladı, Egemen"hepimizin" yerine öyle bir kafa attı ki, top tavanda çakılı kaldı! Maccabi Tel Aviv sıradan bir takım. İsrail değil de bir Avrupa ülkesi temsilcisi olsa adını kimse duymazdı. Beşiktaş'ın bu hazır olmayan haliyle bile baş etmeleri mümkün değildi, zaten edemediler.
GÜREŞÇİ: Edu için "Acaba Güreş Şampiyonası'na geldi de yanlışlıkla mı İnönü'ye çıktı?" diye düşündüğüm anda gol attı. ncak şüphelerim ortadan kalkmış değil.
MEKTUP: Sevgili Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş dostlarım, bu zaferi gözyaşları içinde izlediğinize eminim. Dileğimiz önce özgürlüğünüze kavuşmanız, sonra nice zaferleri doya doya yaşamanızdır.
FİNAL
: Trabzonspor'dan sonra dün akşam da Beşiktaş'ın zaferi milletçe hepimizi sevindirdi.
Ne mutlu bize.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor