Şirin Berber

Şirin Berber

21 Mart 2011 | Pazartesi

Trabzon'a ders olsun

En başından söyleyeyim. Şampiyon gibi oynamıyor Trabzonspor. Onur'un sakatlığı kötü olmuş. İzleye, izleye olanı da unutmuş Tolga. Yanlış yerde duruyor. Çok uzaktan vurdu Cem Can. Vururken boş kalması tartışılır elbet.
Selçuk-Colman-Jaja'lı orta üçlü ne iş yapıyordu ona bakmak lazım. Özellikle Jaja, yan gözle bile bakmıyor rakibe. Zemin ıslaktı ama, futbola engel olmuyordu.
Engeli, ev sahibi kuruyordu. Fazla gibi duruyorlardı.
Her alanda kırmızı-siyahlı hakimdi. Topa yön vermede, süslü hamlelerde eksiklik olsa da asli görevde tam not aldılar. Güzel iş çıkarmış Alman hoca. Skorun altından kalkmak için, zorladı Trabzonspor.
Tüm hücumu merkezden yaptılar. Rakibin en çok kapattığı, metre kareye üç adamın düştüğü yerde ısrar etmeleri, bir fayda getirmedi. Serkan arkada oynarken daha çok orta yapıyordu. Tayfun bir devre hiç öne çıkmadı. Sol bek Brozek bekçilikten öteye geçmedi ve sol açık mı, santrafor mu? Savunan yada oyun bozan mı? Ne için sahada olduğu anlaşılmayan Umut... Yani iki kenar hiç bir şekilde çalışmadı.
Jaja ve Burak kaldı geriye.

Nabız atışları yükseldi

Jaja'ya bir haller olmuş. Halı saha maçı havasında, zaman harcıyor. Tek başına kalmış Burak, kırık burunla nereye kadar? İzleyene zevk, taraf olana acı veren bir ikinci yarı geçti. Skoru koruma isteğinden olmalı, kapandı ev sahibi. Alanlar daha da daraldı. Ortadan delme ısrarı, devam etti bordomavililere. Şut atmadan, orta yapmadan sadece çalım ve pasla nasıl olacaktı? Olmadı sonuçta. Gol için sahaya çıkanlar, sıfır çektiler.
Bir duran toptan Giray'ın gol çıkarması, yetmedi Trabzonspor'a. Son çeyrekte oyunun G.Birliği kalesine sıkışması, sadece nabız atışlarını yükseltti. Onca emek sonucu üretilen pozisyonların Umut'a gelmesi, büyük şanssızlıktı. İşte bu ortamdan Alanzinho'nun, son dakika vuruşuyla çıktı Trabzon. Şu gol, Trabzonspor'a ders olsun. Mevcut malzemeyi daha işler halde hazırlayıp, hedefin içinde kalsın.
Hakem Bülent Yıldırım iyi bir yönetim gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor