Sinan Vardar

Sinan Vardar

16 Eylül 2018 | Pazar

Fişek ve operasyon

Beşiktaş dün takım olarak vasat günündeydi. Siyahbeyazlı takım yine ısırmadı. ilk 45 dakikanın son saniyelerinde Şenol Güneş'in saha kenarında bir duruşu ve sahaya bakışı vardı ki; futbolcu olsam inanın soyunma odasına inmek istemezdim.
Beşiktaş'ta sahada yıldız parlayan bir isim vardı; o da Beşiktaş'ın fişek lakaplı futbolcu Caner Erkin. Dün müthiş enerjisi ve kalitesiyle takımını sırtllayan isimdi.
Ona ayak uyduran gibi hırslı 3-4 futbolcu olsaydı Beşiktaş dünkü maçta çok daha kolay bir galibiyet alırdı.
Medel'in iki sarı karttan kırmızı görmesi bir tipik Türk hakemi facialarından biriydi. İki pozisyonunun da sarı kartla ilgisi yoktu. Halil Umut Meler yine yaptı yapacağını ve Beşiktaş'ı Fenerbahçe derbisinde zor durumda bıraktı. Beşiktaş taraftarı tribünden "Yönetim Beşiktaş'a sahip çık" diye isyan edilyor. Beşiktaş'a karşı yapılan operasyonların devam etmesi büyük rezalet. Beşiktaş yönetimi artık uyuma ve gerekeni yap!
Daha önce "Forvet oynamalı" beni haklı çıkarmaya devam ediyor. Pepe yine klas bir kafa golüne imza atarken tekrar ediyorum; Bu Pepe özellikle de iç saha maçlarında forvet oynar.
Yeni transfer Adem Ljajic kaliteli bir kumaş ama daha çok çalışması gerekiyor. Dün akşamüstü satıldı denilen Negredo'nun 2. goldeki takipçiliği övgüye değerdi.
Dün kelesinde güven veren Loris karius Beşiktaşlı taraftarların kısa sürede sevgilisi oldu.Sahadaki berbat zemin büyük ayıptı.
Beşiktaşlı olmasına rağmen Adem'i sahada kaldığı 65 dakikadaki gereksiz sinirlilği beni çok şaşırttı.
Malatyaspor iyi takım, Bu sezon küme düşmez. Erol Bulut iyi bir takım kurmuş, tebrikler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor