14 Eylül 2019 | Cumartesi

Hoş geldin Falcao

Galatasaray hala tam anlamıyla hazır bir görüntü vermiyor.
Ve Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maç geldi çattı. Falcao ilk maçı için gayet iyi bir görüntü sergilerken, adeta taraftarın gözünün pasını sildi.
Attığı golde şansın yardımı da vardı elbette ama yine de ilk kez yeni takımının iç saha maçına çıkan bir golcü için golle buluşması çok önemliydi.
G.Saray'ın her iki stoperi de kendilerine duyulan güveni yitirmiş gözüküyor.
Maçın ilk 15 dakikasında Marcao ve Luyindama, vahim hatalarla takımlarını neredeyse skor tabelasında geriye düşüyorlardı. Bu bölgede Donk'un ivedilikle takıma kazandırılması gerektiğini düşünüyorum.
Lemina sakatlanana kadar iyiydi.
Yerine giren Ömer, Falcao'nun golünde topu ona taşıyan isim oldu.
Yine de Lemina yerine Ömer'in tercih edilmiş olması, başta yedek kulübesinde oyuna girmeyi bekleyen bazı isimler olmak üzere hayli manidar.
***
Galatasaray, ligin hazır ve iddialı takımlarından olmayan rakibi karşısında kazanırken, şans rüzgarı ile de yelkenini doldurdu. Peki kaç maç daha böyle kazanabilirler, emin değilim.
Açık konuşmak gerekirse Brugge deplasmanında G.Saray'ı favori görmüyorum. Beraberlik çok iyi bir sonuç olur.
Stoperler dışında performansları beni en çok düşündüren isimler başta Feghouli ve Belhanda.
Belhanda bir şekilde idare ediyor ancak Feghouli'nin ilk 11 standartlarına ulaşmasına hala biraz daha zaman var gibi. Belçika'da dinlendirilirse hiç şaşırmam.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor