Necmi Perekli

Necmi Perekli

17 Aralık 2018 | Pazartesi

Gel de yanma

Trabzonspor kritik maça çok iyi başladı. Bu iyi futbol ilk yarım saat içerisinde konuk takım Trabzonspor'u rakibi karşısında öne çıkardı.
Baskılı ve başarılı gözüktüğü bu zaman dilimi içerisinde Abdülkadir, Rodallega ve Sosa ile gole çok yaklaştı Trabzon. Beşiktaş savunma genişliğini ve derinliğini kaybettiği bir anda top Medel'i de aşınca Rodallega tekniğini ve tecrübesini en efektif şekilde kullanıp takımını 1-0 öne geçirdi.

***
Bu arada sürekli eleştirilen savunma belki de sezonun en başarılı futbolunu oynadı.
Bu dakikalar içerisinde Beşiktaş dağınık bir görüntü verirken Queresma'nın isteksiz oyunu gözlerden kaçmadı.
İlk yarı neredeyse tamamen Trabzonspor baskısı altında geçti.
İkinci yarının hemen başında Nwakaeme bordo-mavililerin ikinci golünü kaydedince Trabzonspor'un durakladı. Beşiktaş gelmeye başladı.
***
Trabzonspor ilerleyen dakikalarda ne yazık ki kendi etkinliğini iki gole rağmen sürdüremedi. Dolayısıyla psikolojik ve teknik üstünlüğü tamamen Beşiktaş ele geçirince bundan sonra futbolun malum şartları gereği maç 2-2 berabere bitti.
Beşiktaş'ta Caner, Gökhan ve Mustafa'nın oyuna girmesi takımı ipten aldı.
Bu beraberlik Trabzonspor'un bir anda ikinci sıraya girmesine mani oldu. Fakat ortaya koyduğu başarılı ve gittikçe yükselen grafiğin göstergesi bordo-mavililerin şampiyonluk yarışında olacağını kanıtladı.
Kaleci Uğurcan, bazı kesimin kendisine karşı temkinli yaklaşmasına rağmen önemli maçta devleşti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor