Necmi Perekli

Necmi Perekli

26 Kasım 2018 | Pazartesi

Şahane galibiyet

Herkesin sonucunu merakla ve heyecanla beklediği bir maç. Öyle ya neticesi her durumda üç seçenekli bir müsabaka olunca heyecanı da o denli yüksek olurdu.
Şunu baştan açık kalplilikle ifade edeyim ki Trabzonspor bu maçta farklı tarihi bir galibiyeti elden kaçırdı.
Son vuruşlar dediğimiz temaslar bu denli kötü veya şanssız olamazdı.
Fenerbahçe ise yakaladığı tek pozisyonu değerlendirince birden maçın döneceği şeklinde beklentiler oldu ise de Bordo-mavililer baştan beri üstün götürdükleri bu maçın inisiyatifini yine rakibine kaptırmadı.

Trabzonspor bu oyun, azim, konsantrasyonla, değil Fenerbahçe karşısındaki kim olursa olsun dünkü karşılaşmada rakibine puan vermezdi.
Trabzonspor'da vasat altında top oynayan bir tek oyuncu yoktu.
Hepsi de belki de hayatlarının en güzel futbolunu ortaya koydular.
Sosa'nın attığı gol ise tam bir jenerikli ve derslik bir gol idi.
Bu denli önemli maçta yer alan geride Hüseyin ve kaleci Uğurcan en ufak bir aksama bile göstermeden oyunu sonuna kadar başarılı götürdüler.
Saha kenarında heyecanla bekleyen teknik direktör Ünal Karaman da kendisi hakkında acil ve ileri geri konuşanlara gerekli cevabı oynanan oyun ve alınan galibiyetle cevap verdi.
Maçın bu denli Trabzonspor tarafında geçmesinin en nemli faktörü takımın sonuna kadar ortaya koyduğu destek ve maça gösterdiği ilgiydi.
Tribündeki bu desteğe ek olarak sahada temiz bir sayfa ile yer alan takımın entegrasyonu da bu başarıda önemli etken idi.
Bu karşılaşma ile alınan galibiyetin en önemli getirisi sanırım taraftar, yönetim, oyuncular ve teknik ekip arasında kurduğu bağ ve aynı zamanda birlik beraberlik duygusu olmuştur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor