Necmi Perekli

Necmi Perekli

10 Kasım 2018 | Cumartesi

Neydik ne olduk

Yeni Malatyaspor maçına çok umutlu gitmişti Trabzonspor. Fakat takım üzerinde o denli baskılar oluşturuldu ki ne hocasında ne futbolcusunda bırakın konsantrasyonu futbol oynamaya derman bile kalmadı.
Taraftarı, kendi oyuncusu, yerel basının baskısı altındayken bu baskıları adeta seyreden bir yönetim ile Trabzonspor'un kazanması asla mümkün değildi, öyle de oldu!
İlk yarıda Trabzonspor'un yakaladığı ve şanssızlık diyebileceğimiz kaçan pozisyonlar izledik. Malatyaspor'un da ilk iki golü özellikle ikinci golü adeta Trabzonspor adına şanssızlığın görünüşü, belki de kör taşın getirdiği gollerdi. Kaçırdığı goller Trabzonspor'u bu denli mağlubiyetle karşı karşıya bıraktı.

***
Hiç kimse bana bu takımda şu olsaydı, bu olsaydı veya Burak kadroya alınsaydı gibi afaki yorumlar yapmasın.
İlk 45'te Trabzon sahada daha iyi top oynayan fakat adeta bir uğursuzluğun üzerine çöktüğü bir takımdı. Bordo-mavililer elbette bu sahadan galip ayrılmayı sonuç itibariyle hak etmedi.
Fakat ikinci yarı Trabzonspor için her şeyi ile bir felaketti. Bu arada kaleci Onur'un pozisyonları seyreder durumda olması da doğrusu çok tuhaftı.
Anlayacağınız Trabzonspor bu sahadan mağlup ayrılmayı her haliyle hak etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor