Necmi Perekli

Necmi Perekli

28 Ekim 2018 | Pazar

Kalite artıyor

Trabzonspor Antalya'da zorlu rakibi Antalyaspor karşısında galibiyeti yakalamak adına futbolun gerektirdiği kişilikli ve açık hatta atak futbolu tercih ederek sahaya yayıldı.
Aynı şekilde ligin başarılı takımı olan Antalyaspor da kendine yakışan futbol tarzını oynamaya çalıstı. Her iki takım da galibiyeti düşünerek oynadıkları için ortaya futbol adına zevkli ve seyri güzel olan doyurucu bir futbol ortaya koydular.
Özellikle ilk yarıda iki takımın denk oyun ortaya koymasına rağmen pozisyonlu atak ve golü düşünen bir ambians ile oynadılar. Zaten maçın ilk golleri de bu yarıda atılırken ikinci yarıda ilk yarının mücadeleci ve pozisyon bolluğu gözükmedi.
Trabzonspor her geçen gün oyun ambiyansı ve tarzı daha da yükselmeye başladığını gördük.
Demek ki takım oyununun sahaya yayılması ve bunun skora dönüşmesi için gerçekten biraz zamana ihtiyaç olduğu gerçeği sahada gözükmüştü.

***

Oyuncuların breysel performansları da yavaş yavaş yükseliyor. Bu bireysel düzelme zamanla takım oyununa da olumlu yansıyacaktır.
Özellikle bu maçta Onur'un ortaya koyduğu güven verici tarz Trabzonspor için ayrı bir kazançtır.
Fakat şunu ayrıca ifade etmek isterim; Trabzonspor gol yollarında ve son vuruşlarda daha dikkatli veya becerikli olması gerekirdi.
Bu konuda epeyce bir çalışma ortaya konulması gereğini vurgulamak isterim. Çünkü Trabzon her şeye rağmen rakibine nazaran daha fazla pozisyon veya gole yakın olma durumlarını yakalmışsa da değerlendirme zafiyeti var.
Sevindirici diğer bir nokta da elbette sağ bekte Zeki'nin her an bu takıma daha da faydalı olacağıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor