22 Ağustos 2010 | Pazar

Uğursuz formalar

Taraftar sarı-lacivert renklere aşık. Fenerium para kazanacak diye hâlâ ortaya ilgisiz mavi-beyaz formalar çıkarılıyor.
Ben bu renklerle sahada futbol oynayanları Fenerbahçe olarak görmüyorum.
Futbolcular da öyle hissediyorlar ki o formayı giydikleri üç maçta da galibiyet alamadılar ve Şampiyonlar Ligi'nden de elendiler.
Bu formaların uğurlu olmadığı resmen belgelendi. Sanırım o güzelim sarı-lacivert formalar 'bazıları' hariç bütün Fenerbahçeliler tarafından özlendi.
Hatanın sürmemesi dileğiyle 'yeni Fenerbahçe'ye' bakalım...
Öncelikle takım Deivid ve Deniz gibi son dönem takıma bir şey vermeyen iki oyuncudan kurtulduğu için mutluluk duyuyorum.
Geç kalındı ama neyse. Niang, Semih ve Gökhan Ünal olduğuna ve santrfor mevkii için sıkıntı kalmadığına göre Güiza'nın da kaç paraya olursa olsun gönderilmesinden yanayım.
Hiçbir kulüpten Fenerbahçe'nin verdiği yıllık ücreti alamayacağı için Deivid gibi o da "Sakatım" diyerek yan gelip yatacak!
Zararın neresinden dönersen karmış.
Fenerbahçe, ona ödenecek paradan da kurtulacağı için hemen postalanmalı.

TRABZONSPOR MAÇI ORTADA
İyileşen Mehmet Topuz ve Özer kadar yeni transferler Stoch, Niang ve Dia da takıma büyük katkı sağlayacaklar. Sanırım PAOK ile oynanacak rövanş maçında sahaya tam kadroyla çıkılması mümkün olacak. Selanik'te rakibini elinden kaçıran sarı-lacivertlilerin tur için gerekli skoru Kadıköy'de sağlayacaklarını umuyor ve bekliyorum.
Yarın gece deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçına gelince... Lige hazır görünen iki takımın mücadelesi mutlaka kaliteli ve büyük çekişme içinde geçecektir.
Maç ortadadır ama fırsatları değerlendirecek taraf galibiyete ulaşabilir. Fikstür azizliği olmasa ve maç Avrupa maçlarının arasına girmeseydi sanırım daha zevkli bir maç izleyebilirdik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor