16 Haziran 2018 | Cumartesi

Futbol festivali

Nihayet bizi hem tempo hem de futbol kalitesi olarak doyuran bir maç izledik. Dünya Kupası bence dün gece resmen başladı. Portekiz ile İspanya'nın kupadaki ilk maçlarında temkinli oynayıp beraberliğe oynayacaklarını düşünenler yanıldı. Fernando Hierro birkaç gün öncesine kadar düşünmediği yeni görevinde risk almıştı. Sakat olan Carvajal'in yerine Nacho tercihi daha ilk dakikada penaltıyla el bombasına dönüştü. Golden sonra Portekiz'in erken geriye çekilmesi ve İspanya'nın en sevdiği yapmasına izin vermesi durumu değiştirdi. Iniesta ve Silva gibi iki maestro ve Costa gibi golcüyle İspanya beraberliği bulacaktı.

RONALDO YETMEZ
Ronaldo bambaşka bir adam. Hep gol atmak istiyor ve atmak için de tüm enerjisini harcıyor. İşlerin kötü gittiği anda De Gea'yı Karius durumuna soktu. Sonra gitti harika bir frikikle beraberliği kurtardı. Ama tekrar söylemeliyim ki İspanyol pas makinesi, ritmini bulduğunda topu içeride görüyorsunuz. Herkes Nacho'nun golünü konuşuyor ama Costa'nın boş kaleye attığı gol hazırlanışıyla İspanya'yı anlatıyordu. Teknik adam sıkıntısını aştıkça İspanya, bu turnuvaya ağırlığını koyabilir. Portekiz ise Ronaldo'ya yardımcı birini bulabilirse kupaya ortak bile olabilir. Ama sırf Ronaldo ile bu seviyedeki rakipleri yenmek kolay olmaz. Bernardo ve Guedes yeterli değildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor